Hvordan å reparere en kassettspiller

May 11

Hvordan å reparere en kassettspiller

Før du gjør noe arbeid på kassettopptaker, bør du slå av strømmen og kobler fra enheten. Plass flyttbare gjenstander i en merket beholder slik at de ikke får tapt eller forvirret. Det er også lurt å skrive ned trinnrekkefølgen reparasjons- og du har tatt.

Instruksjoner

Rengjøring og skifte Reimer

• Fjern alle kassett som er inni maskinen før slå og koble maskinen. Finn skruene som kobles toppanelet til enheten og fjerne dem. Avsatt panelet; holde orden på alle skruene så du kan enkelt sette maskinen sammen igjen når du er ferdig.

• Finn kilereimene inni maskinen. Disse belter er en del av samlingen som transporterer båndet. Over tid kan disse belter blir slitt eller ødelagt akkurat som et belte inne i en bil. Trykk beltet for å avgjøre om det er klebrig eller fet. Så, bruk en bomullspinne dyppet i en gummi-rengjøring sammensatte for å rengjøre beltet. Forhånd beltene ved å slå trinser eller store sirkulære capstan motoren.

• Avgjøre om en driftsreim er brutt eller nesten brutt. Fjerne skadede beltet lang-nebbtangen eller pinsett; du må fjerne andre belter å bli skadet beltet. Bruke nøyaktig samme slags belte for erstatning. Hold beltet meget løst og vikle den rundt trinser. Hvis du måtte fjerne en annen belte som finne den skadede, erstatte den på samme måte.

• Erstatt toppanelet og satte skruene tilbake på plass.

Reparere den kaste ut mekanisme

• Følg de samme trinnene for fjerning av topp panel som beskrevet i del 1, trinn 1. Når maskinen er åpen, finne komponentene involvert i utstøting prosessen. Mekanismen vil bli plassert i nærheten av utløserknappen og vil inneholde en lever. Sjekk spaken for å sikre den glir riktig. Det spaken ikke er glir jevnt, gjelder en liten mengde hvite fett det med en skum vattpinne.

• Kontroller om spaken har jobbet seg løs. Så, Finn monteringsskrue og stram den. Du vil også se en våren som en del av utkastermekanismen. Våren har kommet hekte, bare koble den med lang-nosed tang eller pinsett. Hvis våren har blitt skadet, må du erstatte den.

• Erstatt eject spaken hvis den er ødelagt. Løsne alle kilder som er koblet til spaken. Skru fjerne brekkjernet monteringsskrue, og fjerne spaken fra beholde klippene. Trykk erstatning spaken i beholde klippene og deretter plassere monteringsskrue tilbake på plass. Rehook kilder. Erstatt toppanelet og satte skruene tilbake på plass.

Tips og advarsler

  • Ikke berør belter med fingrene eller noe fet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com