Hva er en Digital lydopptaker?

March 18

Hva er en Digital lydopptaker?

En digital lydopptaker kalles også en digital stemmeopptaker. Som sin forgjenger standard eller mikro kassett recorderm det kan ta opp stemme eller lyder ved å slå på funksjonen posten og holde den nær en lyd. En digital taleopptaker bruker ikke kassetter. I stedet lagres filene i et digitalt format.

Filbehandling

Digitale diktafoner lagre filer i et digitalt format. Disse lydfilene kan overføres til en datamaskin for å lagres, organisert, sendt eller lastet opp til Internett. Spesifikke modeller av digitale diktafoner tilbyr også oppretting og administrasjon som en del av opptakeren.

Tilleggsfunksjoner

Enkelte modeller av digitale diktafoner også lar deg lagre og spille musikkfiler kalt MP3s. De lar også etablering av spillelister. Andre modeller tilbyr tilbehør programvare for å konfigurere en diktering praksis, og har muligheten til å utvide minnet med flash-minnekort.

Lydkvalitet

Den generelle konsensus er at en digitale opptak har bedre lydkvalitet enn en kassett båndopptaker. Lyden vil også bli klart lenger fordi det finnes ingen kassett bånd som kan slites ut.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com