Hvordan å kjøre en automatisk bil

February 8

Hvordan å kjøre en automatisk bil

Alle lære å kjøre bør bruke en bil utstyrt med automatgir, fordi skiftende tannhjul og få clutch koordinering på en manuell girkasse bil tar mye trening. Det er altfor mange andre ferdigheter å konsentrere seg om for å bli en tryggere sjåfør. Sikkerhet er det første betraktning for deg, passasjerene og alle andre beboere av veien.

Instruksjoner

• Kontrollere bilen. Se over dekk, glass, vindusviskere og lys før du får i. Dekk bør være utskrifter med nok slitebanen berøre Lincoln & rsquo; s leder med en invertert penny i sporet. Glasset bør være fri for sprekker og vindusviskere fjerner regn eller snø fra frontruten. Kontroller lysene foran og bak og begge blinklys. Be noen å tråkke på gasspedalen mens du finner bremselysene bak.

• Få og spenne opp. Trekk den bilbelte og skulderrem over deg og snapper det trygt i spennen. Bilbelte spare liv. Det tar bare noen sekunder å sette på og det & rsquo; s ikke minst litt ubehagelig. Pass alle passasjerer er spent og følge sikkerhetsforskrifter om barn & rsquo; s vekt og riktig begrensende enheter.

• Sjekk speil. Rengjør og justere bakfra og sidespeil. Angi bakspeilet å la deg se ut bak vinduet. Sidespeil skal vise tilbake hjørnene av bilen for å gi deg en beliggenhet referanse til andre objekter.

• Starte det. Slå på for å starte motoren, bruke brems og skifte til ønsket utstyret med gear lever på rattstammen eller gulvet konsollen mellom forsetene. Trykke ned gasspedalen lett for å få bilen ruller. Nå sjekk bremsene før du faktisk trenger dem å stoppe bilen.

• Velg utstyret. Skift bilen til det beste utstyret for veien og været forhold. Selvfølgelig, hvis du vil sikkerhetskopiere, omvendt er det eneste valget ("R"). Til vanlig kjøring, Skift til høygir og la den være der. En sirkel "D" kan best drivstoffeffektivitet ved høye hastigheter. På biler med overdrive, som & rsquo; s høygir. Bruk en av lavere ("L1" eller "L2") til å flytte frem på løs grus eller en gjørmete grusvei. Skift i en lav utstyr når du kommer ned en bratt karakter. Bo i høygir går oppover og automatisk overføring vil justere seg til å møte etterspørselen.

• Bruk høyre fot. Bruk samme foten for akselratoren og bremsen. Reflekser tar foten din fra gass å bremse i mindre enn et halvt sekund. To-footed kjører needlessly brenner drivstoff og bremseklosser.

• Ta en hands-on tilnærming. Grip rattet med begge hendene på klokken posisjoner 10 og 2, eller 9 og 3 Hvis hjulet har kollisjonspute. Gjør svinger ved krysset en hånd over en annen, med én hånd på rattet til enhver tid.

• Se deg rundt. Sjekk for fotgjengere, syklister, joggere og barn før trekke vekk fra fortauskanten eller ut av en innkjørsel. Se fremover for farer eller kommende styre justeringer. Kontroller begge veier før kryss. Vær oppmerksom på alle andre biler rundt deg, inkludert de bak deg. Sjekke speil og slå hodet raskt å sjekke flekker speil don & rsquo; t Vis før skifte kjørefelt eller skrive inn trafikk.

• Bruk slå signalet for å vise andre drivere intensjonen å skifte kjørefelt, ta, angi veien eller parallell park.

• Ta motorveien. Angi en motorvei av å få fart mens du kjører opp på rampen. Signalet din intensjon å fusjonere med trafikk og sjekke speil og blinde flekker for en trygg avstand i trafikken. Kjøre i midten kjørefelt på tre kjørefelt veier. Bruk høyre felt på to kjørefelt motorveier, lagre venstre kjørefelt for bestått. Selv om det kan være fristende å fart på motorveier, hold farten din innen 5 mph av bokførte fartsgrensen.

• Kjøre plassering og betingelser. Bruk en mild berøring på brems og hurtigvalg i snø og is. Beware av vannplaning i regn og tørre bremser ved å holde pedal litt mens du flytter. Stadig se for fotgjengere i byen. Se opp for barn og kjæledyr i forstedene og se for dyrelivet rural ruter.

Tips og advarsler

  • Endre girolje og filter, eller ha automatgir betjenes av en mekaniker en gang i året.
  • Forvent ikke andre drivere høflig eller oppmerksom på trafikkregler. Vær på utkikk og flytte bare når du er sikker på at det er trygt.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com