DIY RCA til USB

February 17

DIY RCA til USB

Gjør et hjemmelaget RCA til USB-kabelen er mulig, men mens ledninger av RCA-plugger kabelen er lett, det samme er sant med kabling en USB-kontakt. USB-kontaktene er intrikate: størrelsen på enheten og ledninger ikke hjelper. Ideelt sett må du ha spesialist verktøy så med mindre du skal produsere mange RCA til USB-kabler, er det billigere og enklere å konvertere RCA til USB med en omformer enhet.

Instruksjoner

• Sett inn USB-kontakt i enheten omformer. Det kan bare passer en vei.

• Sett inn den røde RCA-kontakten som er knyttet til RCA-kabel RCA-kontakten rød. Gjenta prosessen med svarte (noen ganger hvit) RCA jack og gule RCA jack.

• Koble den andre enden av din phonopluggen til de tilsvarende kontaktene på enheten. Slå på begge enhetene og RCA signaler konverteres til USB av konverteringsprogrammet.

Tips og advarsler

  • Besøk elektriske butikken eller gå online for å kjøpe en RCA til USB omformer enhet. De varierer i pris fra $20 til $30 per 2010. Dyrere konverteringsprogrammene hevder å gi bedre signalkonvertering. Omformeren er en liten enhet som har tre RCA-kontakter på den ene enden og en USB-kabel fører fra den andre enden av enheten til en USB-kontakt.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com