Holley Squirter tekniske Tips

May 24

Holley Squirter tekniske Tips

I over 100 år har Holley produsert produkter for drivstoff systemer. Deres forgassere har drevet hvert NASCAR Sprint Cup-lag i de siste fire tiårene. Akselerert pumpesystem i deres forgasser gir drivstoff for motoren. Del av dette systemet er pumpen dysen eller squirter munnstykket. Størrelsen på squirter munnstykket styrer mengden drivstoff inn motoren.

Økt munnstykke størrelse

Større munnstykke tillater mer drivstoff leveres raskere. En tech tips innebærer bilens akselerasjon. Hvis det er en nøling under akselerasjon etterfulgt av motoren plukke opp, deretter må dysen størrelsen økes. Et annet tegn på at squirter er for liten til å involvere en backfire under akselerasjon.

Redusert munnstykke størrelse

Like tegn eller tips, eksisterer som indikerer en økning i munnstykket størrelse, er det mulig for munnstykket å være for stor for mye drivstoff lov i systemet. Ettall kvittere å kikke etter er akselerasjonen av inaktiv. Hvis det ikke føles skarpe eller feilfri, må størrelsen justeres nedover.

Hoppe størrelser

Holley gasspedalen pumpen dyser, eller squirters, kommer i størrelser.025 tommer til.052 tommer. Ifølge Holley, når øke størrelsen på munnstykket bedre praksis er å hoppe tre størrelser. Denne teknikken tips betyr at hvis motoren har en.029-tommers dyse så det bør erstattes med en.032 dyse. Denne anbefalingen fra Holley indikerer at for å eliminere nøling tre størrelser er nødvendig og vil eliminere en prøving og feiling tilnærming til den riktige størrelsen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com