Hvilke typer videoer kan jeg laste opp min MP5 Multimedia spilleren?

May 30

Hvilke typer videoer kan jeg laste opp min MP5 Multimedia spilleren?

MP5 spillere er tittelen til personlige mediespillere kan spille MP3 hørlig formatter som kommer med mange videokodeker som lar videoavspilling. Spesifikasjoner på ulike MP5 modeller vil variere, finnes det flere filformater som er populære blant digital video distributører som skal inkluderes i de fleste MP5 spillere.

AVI avspilling

AVI-filer kodet med RIFF, DIVX og XVID er populære for elektronisk distribusjon og bruk i bærbare mediespillere. Disse AVI Codec har evnen å omslag rå videoopptak med minimal offer til kvaliteten på videoen. Disse kodekene er ofte brukt for distribusjon av et sluttprodukt, evne til å komprimere video med høy kvalitet.

MP4 Playback

MP4-filtypen brukes til å identifisere videoformatet MPEG-4, også kjent som MPEG-4 avansert Video koding. Den MP4 format er allsidig og kan inneholde 2D- og 3D-grafikk, lyd, video og animerte avatarer. MP4 formatet komprimerer lyd og video i to separate bekker. Mens videoen brukes med MPEG-4-algoritmen, er lyden i filene komprimert til en MP3 stream å spare plass.

ASF avspilling

Advanced Systems Format utviklet av Microsoft og brukes for streaming av lyd-og videofiler. I motsetning til AVI eller MP4-format, ASF koding angir ikke hvordan lyd og video i en fil skal kodes, men i stedet tilsier spesifikasjonene til bekken som boliger videofilen. ASF-filer kan spilles før de har fullført bufring.

RMVB

En annen inkludering til streaming video formater spilles av MP5 spillere er formatet som Real Media Variable Bitrate. RMVB format ble opprettet av RealMedia og brukes på enheter som holder Real Media filer lokalt. Disse filene pleier å ha mindre filstørrelser og bedre kvalitet enn filer kodet i ASF- eller DIVX-format.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com