Hvordan brenne DVDer med en DVD-opptaker

December 22

Hvordan brenne DVDer med en DVD-opptaker

En DVD-opptakeren kan ta opp video fra flere kilder til DVD som kan spilles på datamaskiner med DVD-stasjoner eller andre DVD-spillere. Det er et flott verktøy for opptak av direktesendt TV, men du kan også koble videospillerne til DVD-brenneren og konvertere video lagret på kassetter til DVD. Hvis datamaskinen har videoutgangene, kan du registrere videoer på PCen å DVD benytter frittstående opptakeren.

Instruksjoner

• Koble en audio/video-kabelen til videokilden som en TV eller Videospiller. Hvis du kobler en Videoavspillingsenheten for eksempel en Videospiller, kan du bruke sammensatte utgangene. De røde og hvite plugger brukes til å overføre venstre og høyre lydinngang signaler og gule overfører video. Hvis du kobler til en datamaskin, du må bruke en kabel med kontaktene som samsvarer med datamaskinens lyd og video utganger og har sammensatt kontakter i den andre enden av kabelen.

• Passer kompositt lydkontaktene på den andre enden av A / V-kabelen til DVD-brenneren. Match de fargede kontaktene til DVD-opptakeren farget inndataene.

• Se DVD-opptakeren instruksjonene for å finne ut hvordan du gjør opptakeren vise signalet den mottar fra de sammensatte inndatakoplinger. Du vil se videoen mottatt via denne tilkoblingen på TV satt koblet til DVD-brenneren når du velger sammensatt tilkoblingen på opptakeren.

• Spille videokilden som du vil brenne til en DVD, stoppe avspillingen der du vil at DVD opptak for å begynne. For å fange opp TV-programmer, bruke opptakeren timer til å angi start- og sluttidspunkt for opptak.

• Sett en tom DVD i opptakeren. Trykk på "record"-knappen hvis innspilling fra en avspillingsenhet. Når DVD-opptakeren har begynt å ta opp signalet fra videokilden, bør du gjenoppta avspilling av videoen.

• Trykk DVD-opptakeren stoppknappen for å avslutte opptaket når du har nådd punktet i kilde videoen der du vil at opptaket skal slutte. Du kan også bruke opptakerens classes ansiktstrekk for å avslutte innspillingen etter ønskede tidsperioden. Når fullført, stoppe avspillingen av kildevideoen.

• Fullføre DVDen i brenneren hvis du ikke skal posten flere video på platen. Fullfører DVD kan du spille den på en DVDspiller. Se DVD-opptakeren Brukerveiledning for instruksjoner om hvordan å fullføre disken.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com