Hvordan å reparere en i bil DVD

April 24

Hvordan å reparere en i bil DVD

Mange premium biler har GPS-enheter som er innebygd i dashbordet. Disse systemene bruk veikart som er lagret på SD-kort eller DVD/CD. Hvis bilen bruker DVD for å mate informasjon til GPS-enheten, kan deretter DVD fjernes ved å trykke på knappen "Åpne", vanligvis plassert på eller nær dashbordet. Hvis du har problemer med kartplaten, er det flere måter å løse potensielt DVD, betyr at du ikke trenger å gå og kjøpe en ny DVD for å erstatte den.

Instruksjoner

• Slå på bilens innvendig lys og holde opp undersiden av DVD til lyset. Søk etter fett merker som du kan ha utilsiktet forårsaket ved håndtering DVD for første gang, eller som et barn kan ha forårsaket når du spiller med i dashbordet enheten. Forsiktig gni bort fett merkene fra innsiden til den ytre kanten av DVD med optisk lofri klut. Hvis dette ikke fungerer, kan du gå til trinn 2.

• Hold renset DVD under i bilen lys igjen. Finne noen riper; Dette kan påvirke evnen til bilens GPS­enhet å lese platen riktig. Ta en bomullspinne og litt tannkrem gjelder alle lys grunnen du finner. Mildt gni i tannkrem og når ferdig, bruk en fuktig klut til å tørke bort eventuelle overskytende tannkrem. Jobb deg fra midten av DVD til ytterkanten når rengjøring. Kontroller at DVD er tørr før du skyver det inn GPS-systemet. Hvis scratch er dypere, så prøve trinn 3.

• Ta et stykke mykt papir toweling og Påfør en liten mengde metall polsk som Brassó. Polske gjelder DVD, jobbe deg fra innsiden kanten for ytre felgen. Fjern alle gjenværende polsk ved skylling DVD med vann. Kontroller at DVD er tørr før reinserting det. til GPS-enheten.

Tips og advarsler

  • Det er viktig at DVD er tørr før den settes inn GPS­enhet; vann kan alvorlig skade elektronisk utstyr.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com