Hvordan erstatte Ford lastebil sjokk

March 28

Støtdempere utfører samme funksjon på alle kjøretøy: de dempe svingninger i suspensjon når kjøretøyet hits en bump. Montering metoder varierer fra produsenten, men erstatte Ford lastebil sjokk er en perfekt gjør det selv jobb som det er ganske enkelt og krever minst verktøy.

Instruksjoner

Løsne det lug vanskelige problemer på et forhjul, og jack det hjørnet av lastebilen og støtte det med en jack-stand. Fjerne dekk- og hjulenheten fra lastebilen.

Bruk en fastnøkkel og fjerne mutteren fra topp montering stud på støtdemper. Hvis mutteren er rustne til montering stud, kan det være nødvendig å så stud, eller bruke en mutter splitter og sprekk mutteren for å fjerne den.

Finn gjennom bolten nederst i sjokk og vri det mot klokken med en fastnøkkel til å fjerne den.

Installere en ny stål vaskemaskin (konkave oppover) på montering stud av erstatning sjokk. Skyv en ny gummi pute over stud og ned til stål washer. Undersøke pute før du installerer det å se hvis en side er formet til å passe inn i hullet i monteringsbraketten.

• Komprimere støtdemper, og skyv den inn monteringsbrakettene. Erstatte bunnen gjennom bolt og stramme.

Installere en andre gummi pute på topp stud og følger det med en annen ny stål vaskemaskin, konkave ned. Installere mutteren på montering stud og stram til gummi putene er litt mer enn litt komprimert.

• Gjenta trinnene ovenfor for å erstatte andre foran sjokk.

Fjerne mutteren på topp montering stud på hver bakre støtdemper. Igjen, kan det være nødvendig å klippe ut eller bryte nøtter eller pigger fjerne.

Fjern mutteren fra bakre nedre montering bolten og fjerne bolten.

• Presse erstatning bakre sjokket opp i hull for beste stud og i bunnen braketten. Installere nye skiver, puter og en mutter på topp stud og stram. Erstatte bunnen montering bolt og mutter og stram for å fullføre reparasjonen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com