Drivstoff sparer som fungerer

April 3

Drivstoff sparer som fungerer

En rekke produkter hevder å øke drivstofføkonomi. Federal Trade Commission har testet en rekke produkter og fastslått at få tilbudt drivstoff økonomien fordeler. I stedet tilbyr kommisjonen tips som faktisk arbeider i bidrar til å forbedre drivstoffeffektivitet, som fører til besparelser på pumpen.

Obay fartsgrenser

Adlyde fartsgrensen er ikke bare loven, det kan spare deg noen penger i det lange løp. Ifølge Federal Trade Commission, jo fortere du kjører, desto mer drivstoff du brenne. I henhold til FCC, går så lite som 10 mph over fartsgrensen kan øke din drivstofforbruket med så mye som 20 prosent. Adlyde fartsgrensen kan øke drivstoffeffektivitet, fører til færre turer til pumpen.

Bruk Cruise Control

FCC anbefaler bruk av bilens cruise kontroll når du kjører på hovedveier eller motorveier. Angi hastigheten til cruise kontroll reduseres akselerasjoner, som kan føre til forbedret bensin bruk. Forebygge akselerasjoner og opprettholde en selv hastighet kan resultere i mindre drivstoff brennes.

Fjerne unødvendig vekt

En ekstra spiss tilbys av Federal Trade Commission er å redusere unødvendig vekt i bilen. Bærer rundt elementer som sportsutstyr, setter bagasje og verktøy ytterligere belastning på bilen, forårsaker det å bruke mer gass. Fjerne disse elementene fra bilen når de ikke er nødvendig vil bidra til å redusere vekten av kjøretøy og resultere i økt drivstoffeffektivitet.

Opprettholde kjøretøyet

Ifølge Federal Trade Commissions hjemmeside, kan en dårlig innstilt motor øke drivstofforbruket av så mye som 10 prosent til 20 prosent, avhengig av alder og tilstanden på bilen. Ved å følge anbefalingene i eierne manualen som de forholder seg til anbefalte tune-ups, kjøretøyet vil ikke bare få større drivstoffeffektivitet, vil vare lenger og krever færre reparasjoner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com