RV Campingplasser i nærheten av Walker, Minnesota

January 17

RV Campingplasser i nærheten av Walker, Minnesota

Walker ligger på Leech Lake, tredje største innsjøen i Minnesota. Ifølge-FishingLeechLake.com, innsjøen er hjem til flekkete muskie og er også populært for walleye og abbor fiske.

Flere RV campingplasser finnes langs innsjøbredden nær Walker. De varierer fra en utviklet skogbruk Service campingplass til full-service feriesteder. Sesongmessige camping kan RVers å nyte sjøen fra mai til oktober. Besøkende kan nyte området stier som Paul Bunyan Trail og Heartland staten Trail. For mindre eventyrlig, kasinoer og golfbaner finnes i nærheten.

Moonlight Bay Resort og campingplass

Moonlight Bay RV campingplassen ved bredden av Leech Lake er en komponent av Moonlight Bay resort, som også inneholder en lodge og marina. Det er 130 nettsteder med fullstendig eller delvis hookups. Fjorten nettsteder for overnighters og kortsiktige forblir; resten er forbeholdt sesongmessige campingbiler. Park veiene er asfaltert; Personlige nettsteder er grus og skyggelagt av trær. Blant fasilitetene som tilbys er oppvarmet basseng, dekket forankre følgesedler og trådløst Internett. Paul Bunyan stien systemet går gjennom området kort avstand fra campingplassen. Besøkende kan ta fordel av ukentlige, månedlige eller sesongbaserte priser. Sesongen går fra mai til oktober.

Moonlight Bay Resort og RV Park6409 Wedgewood veien NWWalker, MN 56484(218) 547-1443(888) 973-7078moonlightonleech.com

Steinete poeng campingplass

Steinete poeng, en Forest Service campingplass på sørsiden av Leech Lake, brukes for både RV og telt camping. 44 nettstedene har strøm men ingen vann eller kloakk hookups. En dump-stasjon, dusj, toalett og drikkevann er tilgjengelig på stedet. Tjue av webområdene kan reserveres.

RV park har en båt innlede rampen og stranden, og tilbyr fisk rengjøring stasjoner og naturstier. Det ligger i en skog med eldre løvtrær, og det er en campingplass vert på stedet. Gjennomtrekking områder er tilgjengelige.

Steinete poeng campingplassChippewa National Forest, Walker Ranger distriktet201 Minnesota Ave. EWalker, MN 56484(218) 547-1044recreation.gov/camping/Stony_Point_Mn/r/campgroundDetails.do?contractCode=NRSO & parkId = 70211 & topTabIndex = CampingSpot

Stier RV Park

Denne gode Sam og Passport Amerika RV Campingplassen har 84 områder opp til 115-fot lang; noen steder er trekk-throughs. Campingplassen ligger langs Paul Bunyan stien og Heartland staten stien. Hvert område tilbyr båt lagring: Leech Lake er mindre enn en mil unna ned en asfaltert vei.

Alle områder er full-hookups (20 gjennom 50 ampere). RV park har trådløst Internett, et vaskeri og et svømmebasseng. De som bo en uke får sin syvende natt gratis; månedlig og sesongmessige priser er også tilgjengelig. Veiene er skitt, men mellomrom er skyggelagt og ikke overfylt.

Stier RV Park9424 staten 371 NWPostboks 517Walker, MN 56484(218) 547-1138(877) 280-0322trailsrvpark.com

Andersons Cove sesongmessige RV Park

Andersons Cove ligger ved innsjøen på Steamboat Bay, en full-service skog feriested med en lodge, hytter, båtutleie og svømmebasseng. En liten del for sesongens RV camping ligger langs sørsiden av campingplassen. Hver RV campingplass kommer med en piknikbord og brann ring, pluss TV hookups.

Andersons Cove Resort & sesongmessige RV Park11246 Queen Court NWWalker, MN 56484(800) 367-0106andersonsleech-Lake.com/andercove/rates.htm

Bredden av Leech Lake Yacht Club RV campingplass og Marina

Denne RV park er to og en halv miles fra Walker på Walker Bay. RV campingplassen tilbyr en lodge og flere RV mellomrom. Mellomrom kan brukes kort sikt, selv om ukentlige og månedlige priser er tilgjengelig. Alle områder er fullstendig hookup med kabel-TV; trådløst Internett er tilgjengelig i området lodge. Campingplassen har sin egen strand, bukten og marinaen, og den mål båtfolk og de som liker vannet.

Bredden av Leech Lake Yacht Club RV campingplass og Marina6166 Morriss poeng veien NWWalker, MN 56484(218) 547-1819shoresofleechlake.com


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com