Hvor å få tekstil & ringer på iPod Touch

November 20

Du kan få texting eller ringer på en iPod touch for å foreta eller motta telefonsamtaler, og sende eller motta tekstmeldinger når enheten er koblet til Internett. Selv om iPod touch ikke har mulighet for overnatting et SIM-kort som en iPhone, er det mulig å bruke ringe og tekste programmer på enheten når du er nær et trådløst nettverk.

Instruksjoner

• Trykk iPod touch "Innstillinger"-symbolet, og velg "Wi-Fi. Velg navnet på et nærliggende trådløst nettverk uten en lås av--angir den ikke krever passord- eller en passordet du vet. Angi passordet og trykk "Join."

• Velg ikonet "AppStore". Skriv inn navnet på en ringer eller tekstil app i feltet "Søk". Eksempler på iPod Touch apps at Aktiver tekstil og/eller ringe inkluderer "Skype", "Google Voice" og "What'sApp?"

• Trykk på "Installer" knappen ved siden av programmet du vil installere. Godtar kostnader er eventuelle - «What'sApp?,» for eksempel koster $1,99 per September 2011 - og vent på at ikonet vises på iPod touch "Home" skjermen.

• Velg app's ikon starte og åpne den på iPod touch. Kontroller at du fortsatt er koblet til Internett, og deretter starte ringer eller tekstil på app.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com