Hva er satellitten ECM?

February 26

Hva er satellitten ECM?

Når du abonnerer satellitt TV-tjeneste i USA, installeres leverandøren en parabol og en mottaker med et kort i å identifisere den. Du velger en servicepakke med antall kanaler du vil se. En rett kontroll melding (EFM) sendt av satellitt selskapet arbeider med kortet i mottakeren slik at du kan stille inn bestemte kanaler.

Abonnementspakker

Satellitt selskapets rimeligere abonnement pakke kan inneholde et begrenset antall kanaler og vanlig video- og analog lyd utganger til TV-apparatet. Pakke priser øker, så gjør antall kanaler og kvaliteten på forbindelsen til TV, og kan omfatte HD-video, 3D og digital surround-lyd. De fleste abonnementspakker inkluderer også betalkanaler som du kan velge de nyeste filmene i begrenset visning tid eller se konserter og sportsarrangementer.

Satellittsignaler

Satellittene som selskaper bruker relé TV programmering hjem bane rundt jorden over ekvator ved ulike langsgående. På tidspunktet for utgivelsen dekker 13 slike satellitter USA. Du kan installere en rett som peker på en eller flere satellitter samtidig eller bruk flere retter for å plukke opp mange signaler å sende til mottakere. ECMs, sammen med rett Management meldinger (EMM) sendt av satellitt-selskapene, sikre at hver mottaker kan bare stille på kanalene i deres abonnementspakker.

Systemoppgraderinger

Noen ganger satellitt-selskapene installere en mottaker i hjemmet som har flere vise egenskaper og evner enn tjenestepakken inkluderer, i håp om at du vil oppgradere tjenesten i nær fremtid. Hvis du gjør, kan de sende meldinger å oppgradere systemet uten å sende en tekniker erstatte mottakeren. De også bruke signalene slå kjøpte events på og av. Tjenesteleverandører endre jevnlig ECM og EMM strukturer for å hindre at hackere får tilgang til programmering uten å betale.

Manglende betaling

I tilfelle du ikke klarer å betale regningen i tide, kan en satellitt-selskap sende en kombinasjon av ECM og EMM utløse en advarsel på TV-skjermen. Hvis du ikke gjør en betaling av en viss tid, kan de bruke meldingene slå av all eller kanaler. Du må deretter kontakte dem via telefon eller Internett for å gjenopprette tjenesten ved å betale tidligere grunn regninger og muligens en sen betaling straff. De deretter sende signaler å gjenopprette tjenesten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com