Slik slår garasjen til en bil-Workshop

March 23

Du kan opprette et arbeidsområde for bilen i garasjen med litt planlegging og arbeid. Vanskeligste kan være fjerne garasjen av rotet akkumulert gjennom årene. Dette er en tid til å skille elementer som skal gi til veldedighet, kaste bort eller selge i et garasjesalg. Som en bilentusiast, vil gjør en bil workshop være et prosjekt du liker som du liker å jobbe på biler.

Instruksjoner

• Avgjøre om du trenger å bygge en add-on til garasjen til å lage en bil workshop. Dette anbefales hvis du har en ett-bil garasje. Dette er ikke nødvendig hvis du skal bruke et annet alternativ for parkering for bilen.

• Flytte bilen ut av garasjen og rengjør garasjen grundig. Dette er et godt tidspunkt å ha et garasjesalg. Hvis du bruker garasjen på vaskerommet, isolere dette området fra din ny workshop. Når alt er flyttet ut feie gulv og sette opp pegboards eller kroker til å holde dine verktøy.

• Mål området slik at du vet hvor mye plass du har. Lage en nedskalert tegning, oppretter inndelinger og avgjøre hva som vil gå i hver del. Dette vil hjelpe i å organisere plass til din bil workshop og holde rot til et minimum.

• Male vegger og gulv. Forsegle gulvet for å håndtere olje og fett. Bygge en arbeidsbenk for små prosjekter. Legg noen skuffer for diverse deler. Vurdere en rullende verktøyet hylle, avhengig av dine behov.

• Åpne webleseren og søke for "3D garasjeporter", eller gå til styleyourgarage.com og du vil finne en rekke dekker vil legge en mer dimensjon til transformere garasjen. Det er mulig å bestille et tredimensjonalt motiv av en bil workshop som går på garasje døren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com