DIY luft til drivstoff forholdet måling

February 25

Biler som er forgasser tenne bensin av en annen metode enn tradisjonelle elektronisk bensininnsprøytning (EFI) systemer som er installert på dagens kjøretøy. Luft/drivstoff forholdet mellom en carbureted motor krever at drivstoff og luft blandes i forgasseren før blir injisert i motoren. Luft/drivstoff forholdet kan bli kastet ut av en rekke ting, men du kan tilbakestille forholdet ved å justere carburetor.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen i bilens tenning å starte motoren. Tillat motoren å nå full driftstemperatur. Når motoren har nådd full temperatur, kan du begynne å justere carburetor.

• Finn luft/drivstoff blanding skruene på siden av forgasseren. Det vil være et sett med to skruer på siden av en Holley forgasser, mens et Edelbrock vil ha et sett med fire skruer. Andre forgassere kan ikke ha skruene, men som er plassert i samme område.

• Sette en flathead skrutrekker til en av skruene på siden av forgasseren. Slå skruen i til av tomgang av motoren bremser ned. Når det har avtatt tilstrekkelig, Løsne skruen til motoren hastigheter opp igjen. Dette er vanligvis en fjerdedel av en sving.

• Utføre denne oppgaven på andre skruene på forgasser blokken.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com