Slik sikkerhetskopierer Jailbroken iPod

November 7

Slik sikkerhetskopierer Jailbroken iPod

ITunes multimedia ledelsen programvare for stasjonære datamaskiner kan du synkronisere og sikkerhetskopiere iPod touch er innholdet og innstillingene. En jailbroken iPod Berøring--som er låst opp fra Apple, fungerer med iTunes på samme måte ikke-jailbroken enheter. Ved å koble iPod touch til datamaskinen din kan du utføre en fullstendig synkronisering og sikkerhetskopiering, eller du kan koble til iTunes å kjøpe og laste ned spill, programmer, filmer og musikk som samme som på ikke-jailbroken innretninger.

Instruksjoner

• Gå til itunes.com og klikk på "Gratis nedlasting" for å få den nyeste versjonen av iTunes. Klikk sirkelen ved siden av din driftssystem; Fjern de to boksene, og klikk "Last ned nå"-knappen. Lagre filen på datamaskinen, og dobbeltklikk den for å installere iTunes. Hvis du allerede har iTunes, klikk på "Hjelp"-menyen og "Se etter oppdateringer." Tillate noen oppdateringer som skal installeres, og dobbeltklikk på "iTunes"-ikonet på skrivebordet.

• Koble en ende av iPod touch USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen og den andre enden til iPod. ITunes automatisk oppdager iPod touch og legger den til delen "Enheter" i venstre kolonne.

• Klikk kategorien "Sammendrag" i hovedvinduet iTunes-vinduet, etterfulgt av "Sync"-knappen i nedre høyre hjørne.

Tips og advarsler

  • Jailbroken innhold på iPod touch registreres automatisk av Cydia app lager programmet, der innholdet er kjøpt fra, og krever ikke handlinger å sikkerhetskopiere den.
  • Jailbreaking iPod touch er helt lovlig, men ugyldig garantien på enheten.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com