Hvor å fastsette en kabel-TV forsterker med Motion Blur

September 6

En TV forsterker, kalles en pre forsterker eller forsterker booster, forbedrer signalet mottas av TVs analog mottaker. Feil tilkobling eller feil plassering av en forsterker kan resultere i tap av signalkvaliteten. Dette forårsaker forstyrrelser som bevegelse dimme - striper som vises rundt raske objekter på TVen. Så kontroller forsterkeren og sine forbindelser å løse problemet.

Instruksjoner

• Inspisere kontakten kabler, og se etter ødelagte eller frynsete ledninger. Ødelagte ledninger og skadede kabler svekkes kvaliteten på signalet. Erstatte ødelagte kabler med nye.

• Kontroller forbindelsen mellom forsterkeren og TV-mottakeren. En forsterker er koblet til en TV-mottaker med koaksial kabel. Stram montering på enden av koaksialkabelen med urviseren med en skiftenøkkel.

• Fjerne festestripsene fra systemet. TV-signalet svekker gjennom koaksialkabelen; Jo lenger kabelen, jo svakere signal. Løsne beslag av eventuelle unødvendige kabel med en skiftenøkkel, og fjerne overflødig koaksialkabelen. Erstatte den med til kortest mulig kabellengde.

• Koble forsterkeren så nær som mulig til TV-mottakeren. Forsterkeren er koblet til en splitter, som TV-mottakeren er også koblet. Flytte forsterkeren nærmere å redusere forstyrrelser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com