Instruksjoner for en Equus induktiv Timing Xenonlys

July 5

Instruksjoner for en Equus induktiv Timing Xenonlys

Timing lys bruker en strobe blits for å avgjøre tenningstiming på en bil, som er frekvensen av tennplugger avfyring. Timing lyset lyser merker som bilprodusenten plassert på motoren Veivaksel skivene eller svinghjul. Plasseringen av merkene når motoren går indikerer tidsberegningen for gnisten i forhold til stempelet posisjon. Den Equus Xenon, også kalt Innova, bruker en xenon pære lese innstillinger og kobler til tennpluggen med en induktiv pickup. Mens timing analyse kan utføres hjemme, er en reparasjon manuell for bilmerke og modell nødvendig for å fastslå Hvis timingen er riktig angitt.

Instruksjoner

• Finn timing merket og referanse pekeren, som er vanligvis plassert på Veivaksel skivene, vibrasjonsdemper eller på svinghjulet. Kontroller at tidspunktet mark og pekeren er rene og synlig, med kritt definere merkene om nødvendig.

• Koble timing lys batteri klippene til kjøretøy batteriet, plassere røde klippet positive (+) batteriet terminal og svart klippet på den negative terminalen. Fest en ende av medfølgende induktiv pickup fører til bunnen av timing lys håndtaket og den andre delen nummer én tennpluggen kabelen.

• Start motoren og kjøre den til normal driftstemperatur. Slå på timing lyset ved å trykke "On/Off"-bryter, og timing lyset vil begynne å blinke. Justere timing lys fat for direkte lyset mot timing merkene.

• Merk plasseringen av roterende timing merket i forhold til anbefalingen pekestokk. Hvis avlesningene er innenfor området anbefales i bilens reparasjon manuell, er tenningstiming riktig. Hvis timingen lesing ikke er i området, kan en justering eller deler erstatning være nødvendig

• Trykk på "på /" av-å slukke lyset etter bruk deretter slukke bilen motoren og fjerne batteriet klippene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com