Bruke USB til seriell omformere i Windows

September 12

De fleste nye datamaskiner har ikke lenger en DB9 (9-pinners) seriell port. Mange enheter, men fortsatt bruke grensesnittet til å koble til PCer kvittering skrivere, strekkodeskannere, vekter og tegning tabeller er bare noen av enhetene som trenger en 9-pinners seriell kobling skal fungere.

Fordi de fleste datamaskiner har ikke lenger en seriell port, produserer mange produsenter en adapter som konverterer en USB-port til en fungerende seriell port. Installere og konfigurere en USB til seriell portadapter er ikke vanskelig og tar bare noen minutter.

Instruksjoner

1 Plugg den flate enden av USB til serielle kabelen til en tom USB-port på datamaskinen.

2 Sett inn installasjonsplaten til driveren for skjermkortet i CD/DVD-stasjonen når du blir bedt om å gjøre det etter at Windows oppdager den nye enheten. I noen tilfeller vil Windows automatisk konfigurere USB til seriell enhet for bruk.

3 Klikk "Installer" eller "Kjør" når driver installasjonen verktøyet vises på skjermen. Følger du anvisningene på skjermen for å installere driveren. Starte datamaskinen på nytt hvis bedt om det. Fjern installasjonsplaten driveren fra CD/DVD-stasjonen og oppbevares på et sikkert sted.

4 Koble den serielle enheten til det nye kortet. Strømmen på enheten, deretter installere enhetsdriverne for enheten fra installasjonsprogrammet platen. Bruke enheten som normalt på en eldre maskin med en DB9 seriell port.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil endre innstillingene for COM-port eller fart for den nye serielle porten, kan du gjøre det i "Device Manager". For å adgang "Device Manager", høyreklikke på "Datamaskin" og deretter "Manage." Når det nye vinduet vises, klikker du "Device Manager" i sidepanelet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com