Hvordan bytte SIM-kortet i en BlackBerry

August 15

Hvordan bytte SIM-kortet i en BlackBerry

BlackBerry er en populær linje av smarte telefoner som krever et SIM-kort. SIM-kort, kort for Subscriber Identity Module, inneholder nødvendig informasjon som ditt telefonnummer som kreves for telefonen skal fungere. Hvis du nylig kjøpt en ny BlackBerry, vil du sannsynligvis måtte erstatte SIM-kortet i orden for den å arbeide. Mens det kan høres vanskelig, er det like enkelt som å endre et batteri i en fjernkontroll.

Instruksjoner

• Slå av telefonen og Skyv batteridekselet på baksiden av BlackBerry. Avhengig av bestemt BlackBerry, du kan eller har ikke en knapp som trenger å bli presset til å fjerne den. Men dekker alle BlackBerry batteri lysbilde av i en nedadgående bevegelse.

• Ta ut batteriet fra telefonen. Det er enklest å finne en liten avstand mellom batteriet og telefonen og bare lirke det ut med fingertuppen.

• Finn SIM-kortet. De fleste BlackBerry-modeller er det en tynn metall klaff som er litt større enn SIM-kortet. Hvis din BlackBerry har dette, skyv den sidelengs for å unlatch det og åpne den. Hvis din BlackBerry ikke har dette, se etter en liten plass til venstre for SD-kortspor. Sporet skjules, men en liten pil etset inn i plast peker direkte til den. Ta ut SIM-kortet.

• Sett inn SIM-kortet i den designerte kortplassen. Kontroller at metall kontaktene på kortet ned og berøring metall kontaktene på telefonen. Hvis din BlackBerry har metall klaffen, må du skyve den helt ned og skyv den sidelengs for å låse den. Hvis klaffen ikke er på plass, vil du ikke kunne sette telefonen sammen.

• Sett batteriet og batteridekselet tilbake på plass. Aktivere telefonen, og kontroller at den leser SIM-kortet. Det kan ta et par minutter for at kortet skal registrere. Hvis den ikke lese SIM-kortet, kan du har sette kortet på feil måte.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com