Hvordan til fjern trådløse leseren fra hjemmegruppen

December 18

Koble en datamaskin til en Windows hjemmegruppe trådløst hjemmenettverk lar andre brukere på nettverket for å bla gjennom og åpne filer og mapper på datamaskinen. Hvis du vil hindre at andre personer på nettverket leser filer over den trådløse lokalnettverk, koble datamaskinen fra hjemmegruppen med funksjonen Kontrollpanel.

Instruksjoner

1 Klikk "Start" Orb med Windows-logoen på oppgavefeltet på skrivebordet. Velg "Kontrollpanel" i startmenyen for å åpne vinduet "Justere datamaskinens innstillinger".

2 Klikk "Nettverk og Internett" og deretter "Hjemmegruppe."

3 Bla til delen "Andre hjemmegruppe innstillinger" nederst i vinduet. Klikk den blå "Forlate hjemmegruppen"-koblingen.

4 Klikk "La hjemmegruppe" i bekreftelse dialog vindu.

5 Klikk "Finish". Windows kobler datamaskinen fra hjemmegruppen. Andre brukere kan ikke lenger trådløst bla og tilgang til filer og mapper.

Tips og advarsler

  • Som et alternativ til å koble datamaskinen fra hjemmegruppen, endre deling for å hindre at andre brukere får tilgang til bestemte filtyper. I trinn 4, klikk på "ikke la men hva jeg er deling knappen" i stedet for "Forlat hjemmegruppen." Klikk Fjern merket i avmerkingsboksene ved siden av bilder, musikk, videoer, dokumenter eller skrivere å blokkere delt tilgang til disse filtypene og ressurser.
  • Etter å ha forlatt en hjemmegruppe, du vil ikke lenger kunne få tilgang til delte nettverksskrivere og lagret på gruppen er andre datamaskiner.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com