Datarekonstruksjon for USB-minne

October 22

Datarekonstruksjon for USB-minne

Når dataene slettes fra en hard eller USB kjøre, referanser til det blir slettet, men fysiske dataene forblir før den er overskrevet. Bruke tredjeparts programvare-verktøy er det mulig å gjenopprette data som er slettet fra en USB-minnestasjon.

Data utvinning verktøy

Det finnes en rekke gratis og betalt for data utvinning verktøy for Microsoft Windows - en rask Internett-søk viser et utvalg av programmer. Disse verktøyene vil skanne det USB kjøre å se hvilke data gjenopprettes - nyere filer, jo mer sannsynlig de kan gjenopprettes.

Ødelagte filer

Hvis en fil kan bare gjenopprettes delvis, kan et annet program må reparere den kan åpnes. Igjen, freeware og kommersielle verktøy er tilgjengelig, utformet for å reparere ødelagte dokumenter, videoer og andre filer som har deler mangler.

Profesjonell utvinning

Hvis forbruker-nivå programvareverktøy ikke kan gjenopprette data effektivt, kan en profesjonell data utvinning selskapet brukes. Prisene kan være bratt, men i de fleste tilfeller må du bare betale hvis dataene kan gjenopprettes helt fra USB-minnestasjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com