Hvordan kopiere & lime inn tekst i Xterm

December 10

Programmet xterm er en terminal emulator utviklet for X Window System, et grafisk grensesnitt system for UNIX og UNIX-lignende datamaskiner. Xterm samhandler med systemet skallet, eller kommandolinjen, ved å ta inn og sendes direkte til skallet. Det er også i stand til å motta skallet ut og vise den til brukeren. Du kan flytte xterm på skjermen og det som et annet vindu. Xterm programmet forutsetter alle innspill er en del av en application-kommandoen. Hvis du ønsker å kopiere eller lime inn i xterm, må du overstyre dette med "Skift" å adgang det vindussystem system kopier og lim funksjoner.

Instruksjoner

1 Merk teksten du vil kopiere med musen.

2 Trykk "Ctrl" "Skift" og "C" for å kopiere teksten til utklippstavlen.

3 Trykk "Ctrl," "Skift" og "V" når xterm er i fokus. Dette vil lime inn den kopierte teksten i leservinduet xterm tekst input bar.

Tips og advarsler

  • Hvis det er en vogn tilbake eller ny linje på slutten av teksten, sendes inndataene gjennom på kommandolinjen uten mulighet til å endre den. Dette kan være ekstremt farlig hvis du arbeider med kommandoer på en root-kontoen, som denne kontoen kan slette hele filsystemet uten bekreftelse.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com