Hvordan bytte batteriet i en Gateway Solo 2500

February 1

Hvordan bytte batteriet i en Gateway Solo 2500

Det er frustrerende når din Gateway bærbare batteriet går dårlig. Gateway Solo 2500 kommer bygget med en 12-cellers litiumionbatteri. Batteribrukstid er avhengig av strømstyringsinnstillingene på bærbare og hvilke typer programmer du bruker. De fleste litium-ion-batterier har vanligvis en levetid på omtrent to til tre år. Heldigvis for Gateway Solo 2500 laptop er erstatte batteriet ikke en veldig vanskelig oppgave å fullføre.

Instruksjoner

1 Kjøpe et reservebatteri Gateway Solo 2500 bærbar (se ressurser).

2 Slå av datamaskinen, koble fra strømkabelen og Lukk LCD-skjermen til den låsene stengt. Sted laptop med billedsiden ned.

3 Trykk på batteripakkens beholde kategorien ligger på nederste dekselet på bærbare, og Skyv batteriet ut av sine rom og sett det til side.

4 Skyv den nye batteripakken inn den bærbare maskinens batterirommet til kategorien beholde festes batteripakken.

5 Sted laptop møte opp, koble strømkabelen og åpne LCD-skjermen. Slå på datamaskinen Gateway Solo 2500 teste det nye batteriet.

Tips og advarsler

  • Det er aldri en god idé å arbeide med datamaskinen Gateway Solo 2500 mens den er koblet til en strømkilde av noe slag. Alltid slå av datamaskinen og koble fra alle kabler før fjerne maskinvare fra datamaskinen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com