Hvordan koble en mikrofon til en PC 1

April 29

For å synge karaoke via PC eller sitte rundt og spille inn din egen stemme for ulike grunner, må du ha en mikrofon koblet til datamaskinen. Når du får utstyret, er sette den opp på din computer en bris. Her er hvordan koble en mikrofon til en PC.

Instruksjoner

1 Slå på datamaskinen. Sørg for at høyttalerne på datamaskinen er slått på også.

2 Koble adapteren til mikrofonkabelen, hvis det ikke er gjort allerede.

3 Finne datamaskinens mikrofoninngang. På de fleste PCer, vil det være et område baksiden tårnet med røde, blå og grønne plug-in porter. Den røde porten er for mikrofoner.

4 Koble mikrofonkabelen til den røde porten. Hvis du ser porter som er merket "innlinje" og "mic-in", må du koble mikrofonen til porten som sier "mic-in."

5 Dobbeltklikk ikonet liten høyttaler på datamaskinen for å åpne opp mikseren. Kontroller at kolonnen mikrofonen ikke er dempet, og juster volumet til du er fornøyd.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker en bærbar datamaskin, kan det bare være to knekter. Forhåpentligvis vil de være fargekodet (grønn og rød). Koble mikrofonen til den røde porten på en bærbar PC også.
  • Hvis hook-ups ikke fargekodet, se etter et diagram eller bare gå ved prøving og feiling. Tross alt, er det bare tre mulige porter å velge mellom.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com