Hvordan dele mapper Server 2003

October 24

Hvordan dele mapper Server 2003

Windows Server 2003 gir nettverksadministratorer med et serveroperativsystem som kontrollerer brukertillatelser, Enhetsbehandling og nettverksinnstillinger. Windows Server 2003 inneholder ressurser for nettverksadministratorer å bruke den som en server for fildeling. Mappene på serveren er delt på nettverket, slik at brukere kan opprette, redigere og slette innholdet i mappen. Dette er nyttig for nettverksadministratorer, fordi backup er bare nødvendig på en sentral server.

Instruksjoner

1 Klikk på Windows 2003 "Start"-knappen og velg "Alle programmer". Klikk "Tilbehør" og deretter "Windows Explorer". Dette åpner et nytt vindu med en liste over stasjoner og mapper på maskinen Windows 2003.

2 Klikk plusstegnet ved siden av "Min datamaskin" til venstre. Dobbeltklikk stasjonen der mappen ligger å utvide en liste over fil-mapper.

3 Høyreklikk mappen du vil dele, og velg "Deling og sikkerhet." Et nytt vindu åpnes der du kan dele mappen.

4 Velg "Dele denne mappen" og klikk "OK". I skjermbildet Windows Utforsker dobbeltklikker du datamaskinnavnet på venstre side av vinduet i delen "Nettverk." Legg merke til de nye delte fil mappe viser.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com