Hvordan du bytter til punktgrafikkmodus i Adobe Fireworks

June 20

Hvis du vil arbeide i mer detalj med et bilde som består av piksler, som et bilde, må du bytte til punktgrafikkmodus før du kan gjøre så. I punktgrafikkmodus, kan deretter du redigere dine bitmap bilder med et bredt utvalg av punktgrafikk verktøy. Følg trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du kan bytte til punktgrafikkmodus i fyrverkeri redigere punktgrafikkbilder.

Instruksjoner

1 Starte Adobe Fireworks og åpne et eksisterende dokument som inneholder et punktgrafikkbilde eller opprette et nytt tomt dokument og legge til et punktgrafikkbilde i den.

2 Dobbeltklikk punktgrafikkbildet slik at du kan bytte til punktgrafikkmodus. "Bitmap" verktøy i verktøykassen for fyrverkeri vil nå være tilgjengelig for bruk med bildet.

3 Bruk verktøy i delen "Bitmap" fyrverkeri verktøykassen for å redigere dine bitmap bilder. Dette inkluderer markeringsverktøyet, lassoverktøyet, tryllestavverktøyet, penselverktøyet, viskelærverktøyet, blyantverktøyet, uskarphet verktøyet og stempel-verktøyet.

4 Velg "Endre"-menyen og klikk på "Avslutt punktgrafikkmodus" når du er ferdig med å redigere bildet og du vil gå tilbake til vektor-modus.

Tips og advarsler

  • Hvis du åpner et fyrverkeri-dokument som inneholder bare punktgrafikk og ingen andre elementer, bytte fyrverkeri automatisk til punktgrafikkmodus for deg uten at du må dobbeltklikke bildet.
  • Du kan også avslutte punktgrafikkmodus ved rød Avslutt-knappen på statuslinjen nederst i dokumentet som inneholder punktgrafikkbildet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com