IPod vil ikke vanskelig stengt

January 23

IPod - i alle dens former, være den klassiske, Nano, Touch eller Mini - fungerer som noen av Apples mobile enheter: det går et bestemt operativsystem som lar deg spille musikk eller filmer (eller koble til Internett med iPod Touch). Som en mobil enhet har iPod noen ganger maskinvare- og programvareproblemer som hindrer at den fungerer. Hvis iPod ikke avslutter, det er et tegn på at det er et problem, men du kan vanligvis feilsøking og bli den arbeider atter.

Hard nedleggelse

Apple-enheter har et par forskjellige måter å tilbakestille og starte. Hvordan du slår av iPod, avhenger av hvilken modell av MP3-spiller du har. For å slå av iPod Touch, trykk og hold knappen "Dvale/vekke" på side for et par sekunder til det rød skyve stang vises, deretter dra baren for å slå enheten. På alle andre iPod-modeller kaller Apple dette en "reset," som står maskinavslutning. Du kan ikke virkelig slå av en ikke-Touch modell av iPod, men det går i dvale automatisk når den ikke er i bruk for å spare batteristrøm. Du kan alltid tilbakestille iPod men.

Tilbakestille iPod

På alle modeller i iPod enn iPod Touch kalles slå enheten en "reset" fordi iPod kommer tilbake på nytt umiddelbart. Funksjonaliteten finnes for å oppdatere operativsystemet ved en feil. Det er ikke en strømsparingsmodus. På alle iPod med hjul, slå på hold-knappen fra "Av" til "On" og deretter tilbake til "Off" og trykk "Play" og "Home" (midtknappen) knappene til Apple-logoen vises på skjermen. På sjette generasjon iPod nano, trykk på "Dvale/vekke" og "Volum ned" i noen sekunder. syv generasjon nano, trykk "Dvale/vekke" og "Hjem" for et par sekunder for å nullstille enheten.

Gjenopprette fabrikkinnstillinger

Hvis du ikke kan slå av eller restarte enheten med den spesifikke metoden for din modell av iPod, kan det være et problem med programvaren på enheten. I slike tilfeller, kan iTunes hjelpe deg med å gjenopprette operativsystemet på enheten. I tillegg hvis batterinivået er lavt, enheten ikke vil fungere. Koble iPod til datamaskinen med USB-kabelen, og la den ta betalt for en time eller to. Åpne iTunes og klikk på iPod langs den øverste menylinjen, så klikk på kategorien "Sammendrag" Klikk "Gjenopprett" du tilbakestiller enheten til fabrikkinnstillingene, som vil vanligvis løse problemer med tilbakestilling eller slå enheten.

Fysiske avganger

Siden funksjonene reset og stengt ned av en iPod er trigged av knappene på telefonen, kan ikke å kunne få tilgang til disse funksjonene tyde på at noen av knappene ikke fungerer riktig. Hvis du bare iPod eller fikk det våt, den kanskje ikke arbeide riktig eller i måten den pleide. Hvis du har gjenopprettet iPod i iTunes, og du fortsatt har problemer, tyder det vanligvis et maskinvareproblem. Hvis enheten er fortsatt under garanti og du har en Apple støtte plan, kan du vurdere å ringe for å se om du kan få den erstattet; skade fra søl og drops ikke dekkes av garantien, men.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com