Hvordan bygge en datamaskin for Under $1000

July 2

Hvordan bygge en datamaskin for Under $1000

Bygge en datamaskin for mindre enn $1000 er ikke vanskelig hvis du tar tid å forske alternativene og bruke eksterne enheter fra den gamle datamaskinen som er fortsatt i god form. Selv om du ikke har maskinvare som kan gjenbrukes, er bygge en datamaskin for mindre enn $1000 ikke at hardt så lenge du overvåke dine utgifter og unngå å kjøpe dyre filer du ikke trenger.

Instruksjoner

1 Forskning av maskinvaren du trenger for datamaskinen. Hvis du planlegger bare bruker datamaskinen for surfing og tekstbehandling, vil dine krav være minimal. Hvis du vil bruke datamaskinen til å redigere videoopptak eller musikk, må du kanskje spesiell maskinvare. Avhengig av hva du ønsker å bruke datamaskinen, må du kanskje bestemt datamaskin periferiutstyr. Du kan kutte kostnadene ved hjelp av din skjerm, tastatur og mus fra den gamle datamaskinen eller kjøpe dem fra en lokal bruktbutikk.

2 Avgjøre hvilke komponenter fra den gamle datamaskinen kan bli gjenbrukt på maskinen. Avhengig av eksisterende maskinvare og dine databehov, kan det hende flere av komponentene fra den eksisterende datamaskinen brukbare i maskinen. Eksempler inkluderer harddisker, DVD-stasjoner og skjermkort. Komponenter som mikroprosessorer og hovedkort er vanligvis ikke gjenbrukbare som en ny datamaskin vil kreve ulike komponenter. I de fleste tilfeller kan du hoppe over dyrt tillegg som SSD harddisker, avanserte skjermkort og high-end lydkort.

3 Kjøpe en barebones datamaskin fra en anerkjent forhandleren. En barebones datamaskin generelt omfatter datamaskinen casing, et hovedkort, en mikroprosessor, skjermkort og RAM. Mange barebones datamaskiner leveres pretested. Ikke Kjøp mest moderne barbones datamaskinen på markedet som en eldre modell vil være betydelig billigere.

4 Legge til eksisterende maskinvare barebones datamaskinen. Hvis du har eksisterende maskinvare, kjøpe en harddisk, en DVD-stasjon og andre komponenter som trengs til maskinen. Vær oppmerksom som flere barebones systemer leveres med integrerte videokort. Et integrert skjermkort kanskje ikke ideelt hvis du planlegger å spille krevende dataspill, men det vil spare deg mye penger. I tillegg, lav kapasitet harddisker har falt dramatisk i pris, og alle kjøre med minst 100GB lagringsplass er tilstrekkelig for surfing og tekstbehandling.

5 Installere et operativsystem til den nye datamaskinen etter at du er i stand til støvel opp etter installere alle nødvendige komponenter. Hvis du allerede har brukt mesteparten av pengene dine for komponenter, kan du vurdere et gratis operativsystem som Ubuntu Linux.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal bygge en datamaskin fra bunnen, bare kjøpe en datamaskin sak, hovedkort, PC fans, en mikroprosessor og RAM. Vær oppmerksom som bygger en datamaskin fra grunnen er mye mer arbeidsintensiv og ikke nødvendigvis mye billigere.
  • Eldre IDE-harddisker kan ikke være kompatible med nyere barebones datamaskiner.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com