Jeg plugget i min iTouch & skjermen er hvit

September 17

Jeg plugget i min iTouch & skjermen er hvit

Ser en hvit skjerm på iPod Touch kan være skremmende, men det er vanligvis et problem du kan fikse. En rekke feil kan føre til "WSOD" eller hvite skjermen av død, som det kalles folkemunne. Denne hvite skjermen er en av iPod måter å beskytte. Når enheten oppdager svikt eller interne skader, vises en hvit skjerm for å unngå ytterligere skade. Vanligvis dette innebærer bare en underordnet programvareoppdatering svikt, men hvit skjerm kan også indikere alvorlig maskinvare skade.

Omstart

Første skritt for å ta når du opplever dette problemet er å forsøke å slå av iPhone, ifølge Apple Support. Trykk på Dvale/vekke-knappen på iPhone skal oppdra glidebryteren røde power, som du kan dra for å slå av telefonen. Men på grunn av problemet, kan du egentlig ikke kunne se den røde skyveknappen, som gjør det umulig å slå av enheten.

Tilbakestille

Som du ikke kan slå telefonen, skal neste trinn å restarte den, som er lik gjenstarte en datamaskin. Trykker det sove/Våkn knappen og hjemmet knapp samtidig til Apple-logoen vises vil starte en tilbakestilling. Denne prosessen gjør det mulig å starte telefonen uten å bruke berøringsskjermen. Hvis første tilbakestilles ikke fungerer, kan tilbakestille iPhone mens den er koblet til datamaskinen være mer fruktbart.

Gjenopprette

Når en hard reset ikke løser svikt, er det siste alternativet å gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger. Denne prosessen helt tørker iPhone og installerer det grunnleggende operativsystemet. Du kan umiddelbart re-Sync medier, men du mister dine personlige innstillinger og data. For å utføre en gjenoppretting når skjermen er hvit, må iPhone være koblet til datamaskinen. "Gjenopprett" ligger på sammendragssiden i iTunes, som du kan ta ved å klikke iPhone under enheter på venstre side av iTunes leseren.

Fysisk skade

Programvare glitches er ikke den eneste årsaken til en hvit skjerm; intern maskinvare skade kan også gjøre det vises. Hvis iPhone var nylig falt, utsatt for ekstreme temperaturer eller dynket med væske, er det sannsynlig at hvit skjerm er et resultat av maskinvare skade. Denne typen skader kan ikke løses hjemme, som det krever åpne iPhone og muligens erstatte deler. Men dekkes denne typen skader, spesielt skader forårsaket av væsker, vanligvis ikke av en Apple-garantien.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com