Hva er et behandlingsprogram for mobiltelefoner?

March 21

Hva er et behandlingsprogram for mobiltelefoner?

En mobiltelefon handler refererer til mobiltelefon programvare som gjør at ulike typer plug-in programmer som skal brukes på en mobiltelefon. Programmet handler tillater mobiltelefon-brukere å få tilgang til innhold støttes av behandling.

Hånd

Et behandlingsprogram for en mobiltelefon er en add-on eller plug-in programmet brukes på mobiltelefoner til å tillate brukere å bruke ulike typer innhold på mobiltelefonen.

Mobiltelefon brukere kan støte feilmeldinger som kan angi programmet krever en hånd når du prøver å bruke visse typer innhold på telefonen.

Bruker

Et behandlingsprogram kan mobiltelefon å utnytte programmer som tillater dem å vise videoinnhold, SMS innhold, lyd, laste ned ringetoner og bruk annet typer av plug-ins på telefonen. Det gir også tilgang til tjenester som ikke støttes av den opprinnelige programvaren som følger med mobiltelefonen.

Programvare

Handlers kan være vanskelig å laste opp til en mobiltelefon på grunn av programvarekonfigurasjonen eller begrenset innebygd minne på telefonen. I de fleste tilfeller kan hånd programvare kjøpes fra mobiltelefon produsenten eller fra en tredjeparts mobiltelefon leverandøren. Det er best å kontakte din mobilleverandør eller produsenten for å finne ut hvilken hånd programvare er kompatibel med din mobiltelefon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com