Klassisk bil viser i Central Florida

April 12

Klassisk bil viser i Central Florida

Klassisk bil viser er utbredt over hele delstaten Florida, og hvorfor ikke? Kombinasjonen av en vakker bil, masse sol, beundrere massevis og andre entusiaster kan opprette en hendelse fylt av minner. Casual cruise-ins skje ofte med bil elskere komme sammen for en ettermiddag for å dele en felles kjærlighet og vise fram sin tur. Større fullverdig bilen viser en tendens til å vokse ut av mindre hendelser. Inntektene fra hendelsene brukes ofte for stipend eller til å finansiere en lokal organisasjon.

St. Petersburg Yacht Club

St. Petersburg Yacht Club vertene sin årlige Vintage Motor Classic i November. Arrangementet er åpent til 1979 eller eldre gamle biler, lastebiler, motorsykler eller båter. Touting selv som "det mest prestisjefylte viser på vestkysten av Florida", showet ble opprinnelig startet for medlemmer å vise fram sine elegante ritt og åpnet sine dører for publikum for første gang i 2003. Oppføringer må ankomme mellom 8 og 10:30 am og inn på Straub Park på første Street. Viser timer er 10:30 am til 3 pm trofeer Premier deles. Det blir drinker, mat og musikk. Sponsorer er tilgjengelig for interesserte.

St. Petersburg Yacht Club11 sentral Ave.St. Petersburg, FL 33701727-822-3873spyc.org/Classic

Venezia Florida regionen antikk bil klubben av USA

I Venezia Florida regionen Antique Automobil Club of America vertene sin årlige bilen show i oktober. Arrangementet er åpent til klassikere, hot rods, motorsykler, gaten stenger, lastebiler, kopier og spesiell interesse. Det er blitt holdt i Centennial Park i sentrum av Venezia siden 1987. Trofeer, dash plaketter, viser t-skjorter og dør Premier deles. Inntektene fra showet er gitt som stipender til lokale kvalifiserte high school seniorer å college utgifter. Sponsorer er tilgjengelig for interesserte.

Venezia Florida området AACAPO Box 1064Venezia, FL 34284941-493-3780veniceaaca.com

Jan's Cruiz i antikk og klassisk bil Show

Jan's Cruiz i antikk og Classic Car Show arrangeres ukentlig på tirsdager i New Port Richey, Florida fra 5:30 pm til 8:30 på Prime Time Restaurant. Viser vert ikke i juli måned på grunn av sommervarmen. Alle collectible biler er velkomne. Trekninger og 50-50 raffles holdes, og dør premier, plaketter og trofeer er tildelt. Det er underholdning og musikk, samt 20 prosent rabatt fra restauranten til deltakere. Midler hevet gå direkte til kvinners og barns misbruk Center Safe House. Jan's Cruiz i også vertskap flere flere antikke og klassisk bil viser hele året. Flygeblad og relevant informasjon er gitt på ukentlig hendelse.

Prime Time Restaurant11408 highway 19Port Richey, FL 34668727-869-9707janscruizin.com


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com