Hvordan få albumgrafikk på det Sansa Fuze

December 22

Hvordan få albumgrafikk på det Sansa Fuze

Det Sansa Fuze er en bærbar MP3-spiller som bruker Windows Media Player til å overføre innhold frem og tilbake mellom enheten og datamaskinen. På grunn av LCD-skjermen på det Sansa Fuze, kan det vise farger albumbilder fra alle sanger. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at filen albumet kunstverk er knyttet til sangen før du synkronisere det til din Fuze i Windows Media Player.

Instruksjoner

• Koble din Sansa Fuze til datamaskinen med sin overføringshastighet kabel. Denne data-kabelen kom med din Sansa Fuze på kjøpstidspunktet.

• Åpne Windows Media Player via "Start"-menyen.

• Klikk "Musikk." En sang du vil synkronisere din Sansa Fuze skal i dette vinduet. Hvis sangene du vil ikke allerede i dette vinduet, dra musikkfiler til vinduet for å sette det der.

• Bruk venstre museknapp for å fremheve noen sanger som mangler albumbilder. Hold nede "Control"-tasten for å merke flere elementer. Når de er merket, Høyreklikk en av sangene. Klikk "Finn albuminformasjon." Windows Media Player vil koble til Internett og laste ned alt tilgjengelig innhold for disse sangene, inkludert albumbilder.

• Klikk "Sync" i Windows Media Player. Dra sangene som du har lagt albumbilder og at du vil synkronisere din Sansa Fuze til synkroniseringslisten. Klikk på knappen "Start synkronisering" å overføre alle sangene, inkludert albumbilder, på din Sansa Fuze. Når du spiller en sang på Fuze sin albumbilder vises på LCD-skjermen til enheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com