IM chatteprogrammer for mobiltelefoner

May 29

IM chatteprogrammer for mobiltelefoner

Ved hjelp av et chatte program på din mobiltelefon kan du bo i kommunikasjon med venner og familie uansett hvor du er. De fleste programmene er gratis å laste ned og bruke. På grunn av søknadene nød å adgang mobilens datatilkobling, kan du pådra en data avgift for overages hvis ubegrenset data ikke er inkludert i planen.

Yahoo Messenger

Yahoo Messenger er tilgjengelig for nedlasting for de fleste mobiltelefoner, inkludert BlackBerry, iPhone og roboter. I tillegg til muligheten til å sende øyeblikkelige meldinger, kan du også delta i samtaler og videosamtaler gjennom programmet. Du kan også sende og motta bilder og videoer på din mobiltelefon. Du kan logge inn i programmet og datamaskinen desktop-versjonen på samme tid. I oktober 2011 er programmet gratis å laste ned og bruke.

MÅL

MÅLET er også tilgjengelig på de fleste mobiltelefoner. Programmet er forhåndslastet på noen mobiltelefoner, inkludert BlackBerry. I tillegg til chat lar app brukere sjekke inn gjennom firkantet og også legge inn oppdateringer til Twitter og Facebook. Du kan også chatte med Google Talk og Facebook venner gjennom mål. Hvis du har mer enn en AIM-konto, kan du lagre påloggingsinformasjonen for hver konto og raskt bytte mellom hver konto.

eBuddy Messenger

EBuddy øyeblikk messenger app er tilgjengelig for de fleste mobiltelefon-modeller unntatt BlackBerry-smarttelefoner. Messenger kan du kombinere flere kontoer i ett program. Du kan logge inn MSN, Yahoo! og sikte kontoene gjennom eBuddy. Når du mottar en ny melding fra enten konto, vil du motta et varsel på mobilen. Som med andre mobiltelefon IM chat-programmer, kan du sende og motta bilder og videoer gjennom eBuddy.

Meebo

Meebo er et gratis program som lar deg få tilgang Yahoo!, MSN og sikte kontaktene gjennom ett program. Du kan også chatte med din MySpace og ICQ kontaktene. Når du bruker Meebo chatte, lagres nettpratloggen kontoen. Historien er tilgjengelig online gjennom Meebo.com. Programmet er tilgjengelig på iPhone og Android-baserte telefoner. App nettstedet har en liste over andre kompatible mobiltelefoner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com