Koble HDMI-kabel til LG HDTV

May 4

HDMI (høy definisjon Media Interface) gir den høyeste kvalitet HD video og digital lyd, fra en kabel- eller satellitt-mottaker eller en Blu-Ray/DVD-spiller til LG High Definition-TV. Koble HDMI-kabelen er en enkel prosess når du har kabler og utstyr definert.

Instruksjoner

Koble HDMI

Hvis en HDMI-kabel ikke inkludert i din TV eller video komponenten, må du kjøpe en. De kan finnes i de fleste store elektronikkforhandlere som Best Buy, Wal-Mart eller mål, men prisene kan være litt høy. Det er mange utsalgssteder for innkjøp kablene online; se etter et billigere alternativ som fungerer like godt.

• De fleste kabel/satellitt-mottakere med HD evnen vil ha en HDMI-utgang, som bør være tydelig merket "HDMI." Endene av HDMI-kabler er tynne og rektangulære, ene enden mindre enn den andre, så det er bare én måte å sette den.

• Forsiktig koble HDMI-kabelen til mottakerens produksjon før den er sikker.

• Koble den andre enden av kabelen til HDMI-inngangen på TVEN LG, som ligger på baksiden av panelet med andre lyd/video innganger. De fleste nyere HDTVer har mer enn én HDMI input; Velg en og husker hvilken du bruker når du skal velge innspill til vise.

• Hvis TVEN har mer enn én HDMI-inngang, kan du også koble en DVD/Blu-Ray-spiller til TV via HDMI. Gjenta de samme trinnene; koble en ende av kabelen til DVD-spilleren, og den andre til en annen-inngangen på TV-utgangen.

• Slå på TV og på "Input"-knappen på fjernkontrollen til å velge som inndata (HDMI1, HDMI2, etc.) du ønsker å vise, basert på hvilken du koblet denne komponenten til.

Tips og advarsler

  • Kontroller at HDMI-kabelen du kjøper er lenge nok til å nå fra det video komponent(er) til TVEN. Se brukerhåndboken for mer informasjon om tilkobling og opererer TV.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com