Hvordan finne lys motorkode sjekk for min 1994 Toyota

April 9

Tilbake i dagene før av motoren lys koder kan hentes ved å bruke en OBD skanner, måtte tekniker faktisk vet hvordan hente kodene slik at motorproblemer kan diagnostiseres nøyaktig. Selv om tekniske utviklingen har gjort det enkelt å hente av motoren lys koder på gjeldende modell biler, kan de eldre bilene som i 1994 Toyota fortsatt nøyaktig hentes.

Instruksjoner

• Fjern gummi dekker på kontakter diagnostiske kontakter. Diagnostiske kontaktene er plassert i motorrommet eller kick panelet under instrumentbordet på passasjersiden. Produsentens reparasjon håndboken for den nøyaktige plasseringen av diagnostiske koblingen for din bestemt modell 1994 Toyota.

• Koble enten de TE1 og E1, eller T og E1 terminalene i diagnostiske kontaktene med en genser wire. Se produsenter reparasjon manuell å fastslå hvilke terminaler bør være hoppet i og plasseringen til terminalene til være hoppet i diagnostiske kontakten på modellen blir diagnostisert.

• Slå tenningsnøkkelen til "På" posisjon. Alle tilgjengelige koder kan bestemmes ved å observere blinkende av lyset. For eksempel hvis denne koden er "41" lyset blinker fire ganger og pause etterfulgt av en ekstra flash. Hvis det er noen flere koder vises etter en 2.5-sekunders pause.

• Se 1994 Toyota produsentens reparasjon manuell å tyde noen koder som er hentet.

• Koble genser ledninger og erstatte gummi dekker på diagnostiske kontakter ved å skyve dem tilbake over slutten av diagnostiske koblingen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com