SRT vs RT

June 29

Både SRT og RT er tekstfilformater som brukes til å bruke teksting på digitale videoer. Selv om de har lignende innhold, begge formatene er Hentet fra forskjellige programvareutviklere. SRT og RT formatene også skiller seg fra hverandre i deres programvare forenlighet og tilgjengelighet.

Innholdet

Teksting er en rekke undertekster som uttrykker innholdet i en digital video lydspor. I tillegg til undertitteltekst inneholder disse filene informasjon om tid for digital video det er skrevet for. Strukturen i SRT og RT sikrer at teksting strømmen synkronisert med en digital video. Resultatet vil vise lukkede bildetekster svarer til tale eller annen lyd på lydsporet. Begge disse filtypene inneholder også informasjon om utseende (dvs., skrift, størrelse, farge) og plassering av teksting på en digital video.

Utvikling

SRT er en forkortelse for SubRip Subtitle arkiv, mens RT er et akronym for ordentlig tekst. SubRip er et gratis program som kan pakke ut subtitle spor fra DVDer. Selv om filformatet SRT er innfødt til SubRip, formatet har dukket opp som en brukte medium for teksting. I mellomtiden er RT filformatet innfødt til RealPlayer, et medieavspillingsprogram utviklet av RealNetworks. Filtypen er samordnet strømmen med digital video lastet i mediespilleren gjennom SMIL, synkronisert Multimedia integrering språk.

Opprettelse

Både SRT og RT kan skrives i tekstredigeringsprogrammer som Apple TextEdit eller Microsoft Notepad. Når du oppretter en subtitle arkiv med en av disse programmene, nød brukernes å sikre at dokumentet inneholder alle koder som brukes av formatet for bestemte teksting. Koder er en viktig komponent fordi de kontroll streaming vise lukkede bildetekster. Men siden denne prosessen kan være en utfordring for uerfarne brukere å fullføre på fly, det finnes programmer som undertittel redigere og Subtitle Workshop forenkle denne oppgaven. Men selv om SRT tilbys som en teksting output format av disse programmene, RT er ikke.

Bruk

SRT filer kan åpnes med digital video i mange mediespillere, inkludert VLC og GOM Player. Når du har lastet inn en digital video i VLC, gå til kategorien "Video" på programmenyen og velge "Undertekster spor..." Velg "Åpne fil..." flue-ut meny og søke etter filen SRT i filen valgvinduet. Velg elementet og klikk "Åpne". Hvis du bruker GOM Player, laste inn en digital video i programmet og gå til kategorien "GOM" Velg "Undertekster..." og velg "Subtitle Explorer" fra flue-ut meny. "Subtitle Explorer" skjermen vises. Søk etter filen SRT i filen valgvinduet. Velg elementet og klikk "Åpne". Selv om SRT filer kan åpnes med digital video i ulike medieavspillere, kan RT filer og deres respektive digital video bare nås i RealPlayer via filtypen SMIL. Et SMIL inneholder et kodespråk som peker til plasseringen av en RT fil og media skrevet å streame med. Hvis en RT-fil åpnes av seg selv i RealPlayer, viser programmet bare tekst til filinnholdet. For å åpne filtypen SMIL i RealPlayer, gå til kategorien "RealPlayer" og velg "Fil." Velg "Åpne..." flue-ut meny og søke etter filen SMIL i filen valgvinduet. Velg elementet og klikk "Åpne". Mediespilleren vil laste digital video med lukkede bildetekster.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com