Hvordan oppgradere din skjermkort

March 22

Den vanskeligste delen om oppgradere et videokort er å vite hvilken skjermkort stil du skal kjøpe. Jeg vil lede deg gjennom prosessen med å bestemme akkurat det du trenger.

Instruksjoner

1 Angi video-kontakten på hovedkortet ditt.Det er...PCI, AGP, PCI-E og nå PCI-E2

Se på Foto-sammenligning og skrive ned hvilken korttype du har.Hvis du har PCI eller PCI-E, er du satt. Du kan hoppe til trinn 5.

2Hvordan oppgradere din skjermkort

Hvis du har AGP, sitte ned og ta et dypt pust. La den. OK går her vi. Du må finne ut hvilken versjon av AGP du har. Gjennom mange årene av AGP kort-forbedret teknologi og også endret socket for AGP underveis.

3 I 1999-2000, stilen agp var splitter ny og var kjent som 1 X. I 2002 oppgraderingen begynte og de kom med en gal hastighet. eneste i en jam er de som eier 1 X maskiner og det er håp for deg. Jeg har funnet minst 2 kort som fungerer med 1 X-maskiner. Jeg vil dele navnene kort i trinn 5.

Det er 3 hovedtyper. 1 x 2 X X-4, 4 X-8 Xmange kort beslutningstakere overlapper mange versjoner, men noen vil bare støtte en håndfull hastigheter.

4Hvordan oppgradere din skjermkort

Det beste stedet å begynne er med kort kontakt utseendet eller dokumentasjonen fra computer-maker. Siden dokumentasjonen kan være vanskelig å finne, kan du se på skjermkortet kanten kontakten.

AGP standard bruker hakk i kortets kanten tvinge brukeren bruke rett kort. Mesteparten av tiden, dette vil være alt du trenger, men det er tider når du må bare vite hva datamaskinen støtter. (avhengig hva skjermkort maker lister som støttet AGP hastigheter.)

5 Den største (men ikke bare) forskjellen mellom stilen AGP er spenningen tilgjengelig for skjermkortet. Enkelte hovedkort faktisk tilbyr flere spenning og kan håndtere flere korttyper.

Heldigvis finnes det noen kort beslutningstakere som tilbyr skjermkort kan godta mer enn én spenningsnivå og de automatisk justere etter behov.

Svært få kort viser 1 X som en funksjon. De fleste vil si 2 x-8 x eller 4 x-8 x.

For å oppsummere...

Hvis du har en 1 X-kort, se på detMatrox Millennium G450 16MB AGPConnect3D Radeon 9250seJeg har disse 2 kort og de er begge 1 X-4 x. Eller bare bruke et PCI-kort hvis nødvendig. Hvis du har en maskin med 4 x-8 x evne, kan du velge de fleste noen nye kort.

6 OK, så vi har kjøpt et nytt skjermkort.Kan gjøre installasjonen.

Dette kan være vanskeligere at du kan forestille deg. Vi ønsker å erstatte gamle skjermdriverne med nye, men vi bruker gamle. Her er den beste prosessen bruker.

7 Høyreklikk "Min datamaskin" > velge Egenskaper > Hardware > Enhetsbehandling.

8Hvordan oppgradere din skjermkort

Klikk skjermkort og høyreklikk skjermkortet, Velg avinstallere.

9 Avslutt datamaskinen.

10 Koble strømledningen

11 Åpne kabinettet

12 Finne kortet video-tilkoblingen på den

13 Fjern skruen eller plastklemme som holder kortet på plass.

14Hvordan oppgradere din skjermkort

Bruke pekefingeren til å trekke tilbake plastklemme bak kortsporet (Hvis PCen har fanen) som du trekker kortet rett ut av kortsporet. Merk: PCI-E og noen agp kort har en beholde klipp på baksiden kortsporet. Dens veldig klart å se om du har en.

15Hvordan oppgradere din skjermkort

Når kortet er fjernet kan du enkelt sette inn det nye kortet. Kontroller at kortet festes dypt.

16Hvordan oppgradere din skjermkort

Sette alt sammen.Legge skruen eller plastklemme tilbake påavslutte sakenSett strømledningen tilbake påkoble til en PC-skjermslå på PC og se på skjermen.Hvis alt har gått bra, vil du se video på skjermen.

17 Hvis datamaskinen piper og setter opp et notat om en endring, trykker du F # fortsette, følg instruksjonene.

18 Sett inn CDen som fulgte med skjermkortet og installere driveren.

Tips og advarsler

  • Besøk webområdet for din card maker og laste ned den mest oppdaterte driveren.
  • Fjern alltid støpselet før du åpner datamaskinen.
  • Hvis du ikke føler deg sikker på deg selv, be en venn om hjelp før du begynner.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com