Hvordan å stoppe en iPhone fra omstart

May 17

Stoppe en iPhone med et lavt batterinivå tilbud fra omstart når du slår det ned Spar dens akkumulator makt så lenge som mulig. Hvis du ikke riktig nedlegge iPhone - istedenfor å tvinge det å avslutte ved å holde nede "Hjem" og "Lås" knappen til telefonen starter på nytt selv - holde iPhone unplugged fra strømkilden når det makter tilbake på, for å sikre at re-boot er ikke vellykket.

Instruksjoner

• Trykk ned på "Hjem" og "Lås" knappene samtidig, men bare til "Slide å slå av"-linjen vises øverst på skjermen, som tar mindre enn fem sekunder. Hold lenger starter iPhone helt. Skyv "Slide å slå av" bar. IPhone avsluttes, i stedet for re-igangsetting.

• Vente på en iPhone du utilsiktet re begynner å re-boot; hold nede "Lås" og "Home" knappene samtidig. Skyv "Slide å slå av" bar.

• Koble gjenstarte iPhone fra strømkilden hvis du bare vil slå av, uansett om du spare batteriet. Selv om en iPhone har nok batteri venstre-funksjonen i flere minutter, kan iPhone med bare en liten prosentandel av gjenværende batteri ikke ha nok til å gjøre det gjennom drenering re-boot prosessen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com