Hvor å installere temaer på en iPod bruke WinSCP

September 11

Vinner er et gratis program som tillater brukere å overføre filer mellom jailbroken Apple mobile enheter, som iPod Touch og en datamaskin. IPod Touch er en bærbar musikkspiller som kjører under operativsystemet iOS. Jailbroken iPod er en enhet med operativsystemet endret for å tillate installasjon av programvare som ikke er autorisert av Apple, inkludert temaer. Temaer gir deg muligheten til å tilpasse utseendet av iPod Touch. Du installerer et tema på iPod Touch med WinSCP ved å følge en bestemt prosedyre.

Instruksjoner

• Last ned installasjonsfilen WinSCP fra WinSCP.net og starte installasjonsprogrammet ved å dobbeltklikke den. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Starte programmet ved å dobbeltklikke på desktop ikonet.

• Klikk på knappen "Ny". Skriv inn Internett-protokolladressen av iPod Touch under "Host Name." Skriv "root" under "Brukernavn" og angi "alpin" under "Passord." Klikk "Lagre" og velg "OK". Klikk på koblingen du nettopp opprettet og velg «Pålogging».

• Starte Windows Utforsker ved å klikke på Windows "Start" orb og velge "Datamaskin". Finn mappen som inneholder theme filene du vil installere på iPod Touch.

• Bruk Winscps navigasjonsruten til å finne følgende mappe på iPod Touch:

/private/var/Mobile/Library/Summerboard/Themes

"SummerBoard" er navnet på programmet som lar deg importere og bruke nye temaer til enheten. Dette programmet er installert som standard som de fleste jailbreaking pakker.

• Dra Temafiler fra Windows Utforsker Winscps navigasjonsruten. Klikk "OK" for å overføre filer.

• Starte SummerBoard på iPod Touch, velg "Behandle temaer", og trykk navnet på temaet du bare overført til enheten for å aktivere den.

Tips og advarsler

  • Du kan vise IP-adressen til din iPod Touch ved å velge navnet på Wi-Fi-nettverk som er koblet. Du bruker denne skjermen ved å åpne "Innstillinger"-programmet og velge "Wi-Fi.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com