Hvordan endre girolje i en Ford Laser 1985

October 12

I 1985 Ford Laser er en bil i Asia og selges i Australia, deler av Afrika og Sør-Amerika. Laseren har en overføringssystem som må oljen endret hver 30.000 til 40.000 miles eller annethvert år. Endre væsken holder girene skiftende jevnt og hindrer at motoren overopphetet. Denne rutinemessig vedlikehold holder bilen kjører riktig og forkaster det kan føre til store motorhavari. Endre girolje sparer selv penger på fremtidige reparasjoner.

Instruksjoner

• Rekvisitt foran bilen på et par jack står få tilgang til motoren lettere. Skyv under bilen for å finne girkassen i sentrum, like ved førerens side. Girkassen er en runde, metall tank med en pipe kommer av forsiden og baksiden.

• Plass en samling panne under girkassen ta overføring oljen som det drenerer. Fjern fyll pluggen på tilbake røret med 1/2 tommers socket skiftenøkkelen. Plass bolt på et trygt sted. Fjern bunnpluggen med 1/2 tommers socket skiftenøkkel og vente 10 til 15 minutter mens girkassen drenerer helt. Sett bunnpluggen.

• Fyll den flytende stridsvogner med 3 quarts overføring væske. Sett plast røret av flytende tanken i fyll plug hullet. Pumpe tanken å injisere overføring olje i girkassen til den begynner å dryppe fra pluggen.

• Erstatte fyll plug bolten og lavere bilen fra jack står.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com