Opptak med MiniDisc

April 24

Opptak med MiniDisc

MiniDisc er et lydformat som ble introdusert av Sony i 1992. Formatet postene som små plater som ser ut som CDer i en diskett sak. Ved lossy Adaptive transformere akustisk koding kodek kan MiniDisc registrere opptil 80 minutter med lyd på nær CD-kvalitet på små plater. MiniDisc ble populær som et billigere alternativ til digitalt lydbånd blant folk som registrerer konserter.

Instruksjoner

• Koble kildeenheten til MiniDisc opptakeren. En datamaskin kan kobles fra grønne mini produksjon av datamaskinens lydkort på baksiden av en datamaskin til mini-inngangen på MiniDisc apparatet via en stereo mini til mini-kabel. En stereo kilde, for eksempel en CD-spiller, kan kobles til ved å koble de røde og hvite koblingene til samsvarende utdata-tilkoblingene på kilden og mini jack til MiniDisk brenneren. Hvis kilde-enheten har en digital utgang, bruker du en digital kabel. Du vil få en bedre gjengivelse av den opprinnelige innspillingen og trenger ikke å angi rekordnivå.

• Sett inn den tomme MiniDisc i apparatet og slå på enheten. Tom minidisker finnes i 60 minutter, 74 minutt og 80 minutters versjoner.

• Angi innspillingen lengden på enheten. Bruke SP (standard) for å få best kvalitet. Bruk LP for å forlenge tid på det tomme mediet samtidig ha en redusert lydkvalitet.

• Sette MiniDisc i pause/spill modus ved å trykke posten mens du holder pause. Sett opptak nivåene fra den analoge kilden. Prøv å få nivåer å lese nær "0" uten å gå over; Hvis de treffer 0, vil du få utklipp, en forvrengning av lydsignalet.

• Spille inn lyd ved å trykke på pause-knappen igjen. Du kan overvåke opptaket ved å koble et par hodetelefoner til MiniDisc opptakeren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com