Hjemmelaget Camping Trailer

May 24

Hvorfor betale for tar bare noen få av din favoritt camping med deg, når du kan ta nesten alt inkludert kjøkkenvasken? Bygg din egen camping trailer betyr du får lage reglene, sove komfort og kanskje spare noen dollar underveis. Hvis du elsker kvalitetstid i friluft, kan en hjemmelaget camping trailer være det perfekte DIY-prosjektet for deg.

Velg et tema

Før rekkevidde for sveiser, ta en penn og sitte og tenke hvordan du planlegger å bruke campingbilen. Tror tømmerhytte hvis du er på vei til fjellene eller sedertre shack hvis den er av til New England's strender. Selv om du må skalere ned planer når du begynner å bygge, skissere camper drømmene dine.

Velg din bekvemmeligheter

Nå som du har ditt tema, lage en liste over alle må ha fasiliteter. Sover for to og plass for fire er vanlig, men du trenger mer soveplass hvis du er carting rundt barn eller venner. Tenk på hva du trenger å koke utenfor og nyte bålet og se hvis du kan lage sitteplasser og bord som er dobbelt plikt. Selvstendig bad er en stor luksus, men de gjør legge vekt, vedlikehold og pris, så spør deg om en bærbar enhet er det bedre alternativet. Oppvarming og kjøling, mat lagring og prep, ventilasjon, belysning og underholdning, og med windows må alle gis grundig overveielse.

Plan Layout

En stor camper må ha et godt design. Produsentenes webområder tilbyr ubegrenset varianter for å inspirere deg, men ta deg tid til å lage din egen skisser en ettall-av-en-slag titt som passer temaet. Lage utklipp din større fasiliteter som din seng, sofaer og dinette og flytte dem i skissene som du vil ordne stua.

Tenke vekt

Camperne få tunge raskt som legges inn i alternativer og utstyr. Kjøretøyet slep vil ha en maksimal vurdering som du ikke overskride--- og må du la deg selv et vindu av flere hundre pounds hvis du vil være haling folk og ekstra utstyr i bilen. RV produsenter gå langt for å holde skap og inventar lett. Kryssfiner, for eksempel er fortsatt utrolig sterk i tynne bredder.

Resirkulert kjører utstyr

Du kan kjøpe nye kjører utstyr og montere rammen fra bunnen, men du kan også starte med en brukt verktøy trailer eller gamle camper. Resirkulering av brukt utstyr kan netto du mye og tonnevis av ekstra deler. Døren samlinger, Vinduer med skjermer og utallige andre små deler og inventar inkluderer alle gamle utslitte camper. Kontroller at du har en profesjonell inspisere og rehabilitere ditt brukte utstyr. Tilhengere trenger regelmessig hjullagre og forsegle vedlikehold og den eneste måten å være sikker på dine serviceintervall er å starte friskt som ny eier.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com