Hvordan erstatte en frontlys på en 1998 Honda Civic LX

October 3

Hvordan erstatte en frontlys på en 1998 Honda Civic LX

1998 Civic LX er en firedørs sedan produsert av Honda, automaker kjent for svært populære kompakte biler. Hvis din Civic har en defekt frontlys er pære erstatning nødvendig for å sikre sikkerhet. En frontlys pære kan finnes på de fleste auto deler butikker. 9004, 9005, 9006 og H4 er egnet for 1998 modellen og vil siste rundt 2000 timer. Endre pære tar 20 minutter.

Instruksjoner

• Åpne Honda Civic LX hette og prop det åpne med hette opphenget. Slå på lommelykten og sikte den foran motoren og frontlykter.

• Finn servostyring reservoaret. Reservoaret har en rød lue og nær frontlys pære bolig. Fjern fire festeskruene knyttet til reservoaret med Phillips-skrutrekker og dra det forsiktig av huset. Plasser den på luft filteret sylinderen og prop det opp med Styrofoam eller tre biter å hindre væske lekker på motoren.

• Komme ned til frontlys bolig og finne den U-formede klype wire holder lyspæren i plass. Klemme ledningen for å løsne fra huset og fjerne.

• Forsiktig koble pære, snu litt til venstre, og trekk den ut av frontlys bolig. Plassere nye pære inne i bolig og skyv dem riktig. Koble ledninger pluggen til pære og klype wire huset for å få det til festepunkter, sikre pære på plass.

• Legg servostyring reservoaret tilbake på festebraketten. Stram festeskruene med Phillips-skrutrekker ved snu dem til høyre til firmaet. Tørke ned noen drypper fra styringsgruppen reservoaret med papirhåndklær eller butikk filler. Lukke panseret og slå på lysene, peker dem på ryggen eller garasjen eller garasjeporten. Bruke stjerneskrutrekker til å justere lysene bruker fire justeringen skruene på forsiden av frontlyktene.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com