Historien om Sony Walkman

July 25

Historien om Sony Walkman

Uten Sony Walkman, som startet som en kompakt-for-det-time personlig kassettspiller ulikt noe på massemarkedet, være der kanskje ingen iPod eller Zune disse dager. Gjennom personlig musikk, har Walkman linjen banet vei som hver nye lydteknologi kom, bare for å falle bak Apple år personlig lyd markedet. Her er noen høydepunkter av historien til Sony Walkman.

Første markedsført personlig kassett spiller

Walkman mottatt sitt navn og begynte sin lange historie som den første vellykkede personlige tape spilleren liten nok å bli tatt på farten med hodetelefonene til å lytte. Sony opprettet Walkman, ifølge historikeren Tom Hormby, på en personlig forespørsel fra Sony æres-styreformann for privat bruk.

Personlig tape spillere på tiden var på markedet men kjennetegnet posten funksjoner og vanligvis brukes en mini kassett-format. Deres elektronikk og priser ble markedsført til journalister, ikke salgbare for den gjennomsnittlige forbrukeren. På grunn av sin pris og vennlig image forandret første Sony Walkman, den TPS-L2 personlig kassettspiller, historien om personlig musikk.

Kassett Walkman utvikler seg

I 1980 fortsatte Walkman å utvikle og selge millioner av enheter, spesielt i Japan og USA. Walkman ble slik en del av historien til at navnet "Walkman" ble synonymt med personlig kassett og senere CD, med personlig musikk spiller.

CD "Discman" Walkman, MiniDisc Walkman

Sony var rett på toppen av personlig CD-spiller markedet siden mediet tidlige historie, lanserer Discman (senere rebadged CD Walkman) i 1984. Discman produktene var så vellykket at Discman navn, som Walkman, ble en fellesbetegnelse å referere til slikt produkt. Sony CD Walkman produkter til denne dag er litt dyrere enn de fleste konkurrenter, men er kjent for førsteklasses lyd kvalitet og holdbarhet.

Før iPod og andre personlige MP3-spillere var Walkman MiniDisc konge. MiniDisc hadde fordeler av dens lille størrelse og recordability ved å koble MiniDisc Walkman til en PC.

MP3 Walkman

Rundt tidspunktet for første generasjon Apple iPod, Sony hadde sin egen HDD-baserte personlig media player, men gjorde en stor feil i dommen ved å fremme eldre ATRAC lydfilformat. Når MP3-filer som er fanget på store og Sony spillerne av dagen ikke støtter dem eller nødvendig en konvertering, var Apples store sjanse til å stjele mesteparten av personlig lydspiller virksomheten for hånden.

Det gå telefonen

I dag er Sony gjør Walkman-merkede MP3-spillere som har hatt beskjeden suksess, men Walkman penger kommer fra godt salg av Sony Ericcson Walkman-telefoner. Mens tall ikke lik iPhone, gjør Sony Ericcson spesielt godt selger Walkman-telefoner med god musikk evner som billigere enheter som ikke nødvendigvis har så mange funksjoner som dyrere iPhone.

Sony-merkede Walkman spillerne fortsatt selge i jevn tall som CD-spillere, flash minne-baserte MP3-spillere og mobiltelefoner, Sony navnet er fortsatt forbundet med høy kvalitet og holdbarhet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com