Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Ford Focus

November 2

Mens nyere Ford Focus-modeller har egne dekk-press-overvåking systemer, du kan støte på situasjoner der overvåkingen er feil, kretsene er å ha problemer eller alarmen kan gå ut for stort trykk svingninger på grunn av langvarig eksponering for ekstreme temperaturer. I slike tilfeller bør du har din egen manometer og vet hvordan den skal brukes.

Instruksjoner

• Kjøpe din egen tire måling. Mens det er luft meter tilgjengelig på bensinstasjoner, kan de være unøyaktig omfattende bruk. Så er det bedre å ha din egen. De er tilgjengelige for automatisk forsyning butikker og mange forhandlere.

• Når måleren er lettere å lese. Digitale måleinstrumenter er lettest å lese, men de vil definitivt koste mer. Et vanlig måling, kontroller at du kan gjøre ut skalaen lett, som du leser det gjentatte ganger gjennom hele prosessen.

• Bli kjent med din dekk. Finne bilens sertifisering etikett og dekk informasjon plakater, hvis dekkene er den opprinnelige seg. Du kan finne denne informasjonen i brukerhåndboken eller festet permanent til bilen døren kant eller døren innlegget. Vær oppmerksom på at den anbefalte trykket er for en kald dekk, betyr at det ikke har vært drevet i ca 3 timer. Ford anbefaler trykket i dekkene av the Ford Focus holdes på 26 34 psi.

• Ta press måling for hvert dekk. Fjerne hetten på ventilen, og trykk deretter strikkefasthet hardt mot ventilen åpningen. Hvis du hører et hvesende, betyr luft lekker og du må trykke mer fast. Ta lesing og sammenligne den med informasjonen du fikk på at dekk.

• Justere trykket, om nødvendig. For å redusere trykket, trykker du måle kanten forsiktig mot ventilen. Måles ofte i prosessen for å sikre dekket ikke tømmes for mye. Skru korken på når du er ferdig. For å øke trykket, må du få bilen til en bensinstasjon og bruker en luften pumpe eller bruke et hjem luftkompressor.

Tips og advarsler

  • Når lufttrykket i Ford fokus minst en gang i måneden og før lange bilturer.
  • 2008 Vadested fokusere S og SE begge kommer med P198/60R16 (87T) dekk. 2008 Ford SES er utstyrt med P205/50R16 (87H) dekk. Denne informasjonen er ikke bare viktig for å kontrollere press, men også for når du erstatter dekkene. Sørg for at erstatninger er like i størrelse og Last kapasitet, eller annet de kan være farlig mens i bruk.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com