Eksos modifikasjoner for å øke lydstyrken

June 19

Eksos modifikasjoner for å øke lydstyrken

Systemet mer enn bare kast luft som strømmer gjennom motoren på et kjøretøy. Enkle modifikasjoner til bilens eksosanlegg kan dramatisk øke hestekrefter i en bil og gi den kraftige lyden favoritt blant muskelbil og sportsbil entusiast. Gjennom grunnleggende endringer i sine eksosanlegg, kan noen vanlige sedan eller lastebil enkelt tilpasses for å høres så kraftig og høyt en ikoniske amerikansk muskelbil.

Reparere en skadet eller tett lagersystemet. Rense systemet eller erstatte lyddemper hvis den er skadet. Gamle eller liten eksos rør ofte har tilstopping eller skade problemer. Dette betydelig reduserer hestekrefter og lydnivået på systemet og oppretter mottrykk. Dette gjør det vanskeligere for luft å strømme og hindrer at systemet fungerer. En måte å løse dette problemet er å nøye undersøke rør for skade og hvis de er skadet, bytte dem ut med bedre modeller. Hvis forbindelsesslangen er tett, kan du enkelt rense den med en luftkompressor.

Endre systemet ved å erstatte den med en høy ytelse ettermarkedet racing modellen. Hvis lager lyddemper og eksos systemet ikke har noen skade eller tilstopping, men fortsatt ikke gir muskelbil lyden du søker, kan du oppgradere systemet. Bytte ut lyddemper av en lager eksosanlegg med en mer avansert ettermarkedet modell er en sikker måte å øke lydstyrken i din eksos og forbedre hestekrefter. Mange av disse oppgradert ettermarkedet lyddempere kan finnes på bil tilbehør butikkene som Andy's Auto sport eller Mopar. Lager lyddempere varierer fra høy ytelse design i at de er produsert for å absorbere lyd av ruting eksos gjennom flere chambers innen lyddemper systemet, mens ettermarkedet modeller frigjøre eksos.

Endre spissen av systemet ved å legge til eller erstatte gamle tips med en modell laget for større lyd produksjon. Disse tipsene føre luften blåser fra eksos å ljome, slik at det blir høyere og gir illusjonen av tyngre omdreininger kommer fra motoren.

Installere en turbolader eller supercharger. A turboladere eller supercharger kan kjøpes fra en ettermarkedet deler butikk eller fra produsenten. Denne endringen vil forbedre ytelsen til eksos systemet ved pressurizing luft inn hver sylinder. Dette gjør bilen kjører mer aggressivt ved å tillate mer luft kjøre gjennom motoren.

Bore eller kutte eksosrøret. Boring ut nagler i eksosrørets enden cap er en vanlig modifikasjon brukes å diversifisere luftstrømmen av eksos. Kutte eksosrør midtveis mellom endestykket og lyddemperen er også en svært vellykket måte å øke lydnivået på røret.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com