Hvordan Digital & Plasma TV arbeid?

June 6

Digital-TV

Digital-TV er i stand til å lese digitale signaler, som vil erstatte eldre lydsignaler på alle amerikanske TV-stasjoner av sommeren 2009. Analoge signaler tok opp mye plass på båndbredde, derfor eldre TV hadde et begrenset antall kanaler (2 til 13 for VHF, 14 gjennom 83 for UHF). Digitale signaler tar mye mindre plass. I motsetning til analoge signaler, som produserer bølger analogt til kilden, sendt digitale signaler i korte støt identisk størrelse og lengde. Disse støt tolkes som binærkode - i utgangspunktet en rekke 1s og 0s som formidler informasjon samme måte som en datamaskin gjør, som en digital TV plukker opp og oversetter til lyd og bilde av showet. Fordi det tar mye mindre båndbredde plass, kan det bærer mye mer informasjon, gjør den skarpere og klarere enn analoge. Og i motsetning til analog, det er ingen toleranse eller snø i signalet. Digital-TV mottar enten stasjonen, eller ikke.

Plasma-TVer

Begrepet "plasma" refererer til TV-skjermen, som består av små små celler. Hver celle inneholder tre sub celler belagt med røde, blå og grønne fosfor. Sub cellene inneholder xenon eller neon gass i plasma, som lyser Fosfortypen når strøm går gjennom dem. Ved å variere den relative styrken av belysning i tre sub cellene, kan TV produsere alle farger i spekteret for cellen som helhet. Gang det med tusenvis av celler i skjermbildet, og plasma TV produserer et bilde. Fordi hver celle er tent individuelt, er det resulterende bildet svært skarpe og lyse, med rike vibrerende farger som ikke reduserer når du ser på skjermen fra skrå vinkler.

Forskjellen

Mens de fleste plasma-TVer er digital og mange digital TV plasma, to er ikke nødvendigvis den samme. "Digital" refererer til måten der signalet sendes; Digital-TV krever en mottaker (enten interne eller eksterne) kan oversettes riktig signal. "Plasma" refererer til metoden som signalet vises: skjermen og måten den gjengir et bilde. Mens plasma-TVer er veldig bra for digitale signaler, kunne dra full nytte av økt klarhet i mange tilfeller, de ikke bare typer TV som kan gjøres. LCD-TVer bruk helt annen teknologi, og likevel de kanne likeledes fange et digitalt signal i mange tilfeller. Faktisk, uten en digital mottaker, plasma-TV ikke kunne motta digitale signaler på alle.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com