Hva er en Vogue Coach?

January 10

Hva er en Vogue Coach?

Vogueing er en dans form. Danse bevegelser er laget som fører til en periode med frysing i posisjon, eller støtning en positur. Vogueing ble innført i 1960 og siden da, folk, sanger, videoer og TV-show har brakt dans form fremover, i offentligheten. Men skjer de fleste vogue dans fortsatt i underjordiske homofile og transvestitt klubber.

Historie

Vogueing er en dans som ble startet i Harlem på 1960-tallet. Det begynte i sosial klubb hus besøkes av homofile og transvestitter og begynte som en parodi av Vogue magasiner. Danseren ville slå en positur og ulike positurer ble gjort i en sømløst flyter dans. Jody Watley var den første artisten til funksjonen vogue dans i musikkvideoer for «Fortsatt et spenningen» og "Venner". Men var det Madonna sang «Vogue», utgitt på 20 mars 1990, som gjorde vogueing ordinære verdensomspennende. Sangen nådde nummer en i over 30 land over hele verden. Verdens kjente vogue danser som "Kroppsspråket, det er ikke noe til det."

Vogue stiler

Vogueing er klassifisert i to stiler. Det er gamle vogueing, som er de fleste av vogueing flytter som ble opprettet på 1960-tallet gjennom 1980-tallet og ny måte vogueing som noe fra 1990-årene fremover. Gamle måten voguing har en stil som er mer fokusert på akrobatikk og flytende bevegelser. Gamle måten vogueing har væske kroppsbevegelse mens danset som forteller en historie, og dans bevegelser føre til en "fryse" bildet positur. Gamle måten vogueing sammenlignet noen ganger med væske MIME-bevegelser. Ny måte vogueing fokuserer på fysiske fleksibilitet og svak-av-hånd illusjoner. Ny måte vogueing er ikke lenger fokusert på flytende bevegelser, men snarere innlemmer overraskelse bevegelser og effekter med takt og tone av musikken. Ny måte vogueing har vokst til å omfatte kampsport, moderne dans og turn bevegelser.

.

Vogue trenere

Vogue trener er en vogue danser som lærer eller choreographs vogueing eller vogue dans rutiner. Det er ingen formell opplæring for vogue trener. Mange vogue trenere er best av de beste voguers og har vunnet vogueing konkurranser, fortsatt hovedsakelig holdt i homofile og transvestitt barer og klubber. Mange vogue trenere få start å hjelpe lære og koreografere bevegelser for homofile og transvestitt opptog. Vogue trenere kan hjelpe enkeltpersoner forberede sine vogue dans, eller hjelp en gruppe eller dans tropp lære flytter og koreografere en rutine. Vogue trenere videre karrieren til trening og siden vogue rutiner for Hollywood, som musikkvideoer, TV-serier og filmer.

Willi Ninja

Willi Ninja fikk kallenavnet som bestefar av moten. Han var en av de første vogue trenerne, og gjennom hans lære, hjalp han flyttet vogueing fra klubbscenen til offentlige scenen. Han ble den mest fremtredende figuren tilknyttet vogueing.

I 1980 åpnet Willi Ninja en New York homofile og transvestitt klubb benevnt, huset til Ninja. Huset av Ninja omtalt vogueing konkurranser, og snart, Willi Ninja dannet sin egen dans troupe med dansere ofte i sin klubb. Han underviste disse danserne nye trekk og koreografert rutiner. Han tok dansegruppe til andre klubber i området og viste sin kompetanse.

Willi Ninja spilte i en prisvinnende dokumentar i 1990 med tittelen "Paris er Burning." Dette var den første filmen eller dokumentar som inneholdt vogueing og drag queen moten scenen. I 1990 underviste også Willi Ninja vogueing i klubber over hele Europa og Japan. Hans store gjennombrudd kom i midten av 1990-tallet da han begynte modellering i runway show. Han arbeidet med designere som Jean Paul Gaultier og Thierry Mugler. Han viste sin vogue positurer og underviste andre modeller, for eksempel Naomi Campbell turer og positurer. Han jobbet med Paris Hilton, og lærte henne hennes signatur røde løperen sashay.

I tidlig 2000-tallet han åpnet opp elementer av Ninja, et modellbyrå, men fortsatt gjort vogueing en topp prioritet, danser på "Americas neste Top Model" og "Jimmy Kimmel Live."

Willi Ninja døde i September 2006 AIDS i en alder av 45.

Fremtiden

Vogue dans fortsetter å ha innflytelse på TV-programmer og musikkvideoer. Om sommeren 2009 MTV America's Best Dance Crew hadde en dans mannskapet kalt Vogue utviklingen, som var først åpent homofile og transseksuelle gruppen delta på showet. Deres dansetrinn og stil ble tatt fra vogue dans, og selv om de ikke vinne, de introdusert en ny generasjon til vogue dans.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com