Koble Hulu til TVEN

September 24

Koble Hulu til TVEN

For å se Hulu på TV, må du først koble datamaskinen, vanligvis en bærbar PC, til TVEN. Hulu lar deg se TV-programmer og filmer gratis, men en liten dataskjerm er ofte upraktisk. Koble datamaskinen til TVEN og se Hulu fra komfort sofaen. De fleste bærbare datamaskiner kobler til nyere TV, men kontroller tilkoplingane først for å se hvilket alternativ som er best. Datamaskinen må være koblet til Internett av en Ethernet-kabel eller trådløst nettverk for Hulu å arbeide.

Instruksjoner

• Velge den beste kontakten kabel alternativ for den bærbare datamaskinen og TVEN. De nyere VGA-tilkoblingene tilbyr den raskeste forbindelsen, men HDMI og DVI tilbyr den beste HD-bildekvaliteten. Hvis datamaskinen bare har en S-Video-tilkobling, kontroller at TVEN har også tilkoblingen - inkluderer noen modeller ikke lenger en S-Video-tilkoblingsport.

• Koble videokabelen til den bærbare datamaskinen og TVen. Hvis du bruker en Mac, koble en omformer dongle hvis nødvendig, som en mini-DVI-til-DVI Omformer.

• Kople audio-kabelen. I de fleste tilfeller er enkel RCA-kabel som har en hodetelefonkontakt på den ene enden til å koble til datamaskinen og røde og hvite koblinger på den andre enden å plugge inn din TV-inngangen.

• Slå på datamaskinen og TVEN. Bruk din TV-fjernkontrollen til å trykke "TV/Video" eller "Input" til den bærbare vises på TV.

• Naviger til Hulu nettstedet (. hulu.com) på datamaskinen. Velg TV-programmet eller filmen du vil se, og trykk "Spille". Se showet på TV.

Tips og advarsler

  • Hvis skjermen ikke vises automatisk på TV, gå til Kontrollpanel og velg "Vis." Kontroller at det er satt til å speile laptop skjermen bildet på en annen skjerm. På en Mac, gå til "System Preferences", "Viser" og velge "Finn viser."

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com